Cum arăta Andra Voloș de la Puterea Dragostei, înainte de operațiile estetice. Este transformată total FOTO

Andra Voloș a devenit cunoscută odată cu emisiunea Puterea Dragostei. Aceasta și-a găsit alesul și a plecat în România. Cum arăta înainte de operațiile estetice? Fanii abia au recunoscut-o!

Cum arăta Andra Voloș înainte de operațiile estetice?

Majoritatea concurentelor care au trecut pe la cunoscutul show de dragoste au recunoscut că au avut parte de îmbunătățiri. Nu puțini au fost cei care au remarcat că operațiile Andrei au fost, însă, cele mai de bun gust. Concurenta a atras privirile tuturor încă de când a pășit în competiție, mai apoi a reușit să-i fure inima lui Bogdan Mocanu. Din păcate, tânăra nu a fost înzestrată de mama natură cu un bust generos sau cu niște buze cărnoase, așa că a profitat la maximum de măestria medicilor esteticieni.

Andra și Bogdan se bucură de o frumoasă poveste de dragoste, ambii tineri și la început de drum. Aceștia și-au închiriat un apartament și au părăst Turcia cu gândul de a locui împreună. Zis și făcut! Bogdan a lăsat Moldova, ea a revenit din Italia definitiv. Acum, se bucură de aprecierea fanilor și de diversele proiecte care le-au apărut în cale după participarea la emisiunea iubirii. O nouă veste suprinzătoare i-a surprins pe cei care îi urmăresc pe rețelel de socializare: Andra se pare că ar fi însărcinată.

Andra Voloș înainte de operațiile estetice
Andra Voloș înainte de operațiile estetice

„Dragostea noastră este reală”

”Ne-am închiriat un apartament în București, în care locuim ca un cuplu normal. Nu ne gândim la vreo logodnă, o căsătorie sau un copil, deocamdată, vrem să ne bucurăm de noi, să investim într-o afacere și să ne dezvoltăm și pe partea artistică. Avem deja cinci luni de iubire, cinci luni în care nu credea nimeni, dar nu are importanță. Dragostea noastră este reală și cred că, în sfârșit, am arătat lumii că s-a înșelat în ceea ce ne privește”
Bogdan Mocanu (Sursa: wowbiz.ro)