Anca Țurcașiu, imaginea care i-a înnebunit pe bărbați, la 49 de ani. ”Ai milă de cardiaci!” FOTO

Anca Țurcașiu, imaginea care i-a înnebunit pe bărbați, la 49 de ani. ”Ai milă de cardiaci!” FOTO
Anca Țurcașiu, imaginea care i-a înnebunit pe bărbați, la 49 de ani. ”Ai milă de cardiaci!” FOTO

„Frumoasă ai fost, frumoasă vei rămâne”, i-a spus un fan. „Ai milă de cardiaci!”, i-a scris un altul. Deși nu de mult a împlinit 34 de ani de carieră, Anca Țurcașiu pare că este abia la debut și filmează pentru ”De dragul tău, Anca!”.

Anca Țurcașiu, imaginea care i-a înnebunit pe bărbați

La începutul anilor 90 era “Miss Litoral” în producția cu același nume și era admirată de toată România pentru frumusețea ei și trupul perfect. Pe atunci, Anca avea 20 de ani, dar, la aproape 30 de ani de la premiera producției, arată la fel de bine. Pe lângă atitudinea sa care te face să o privești, și trupul armonios îți încântă privirea. Nimic fără efort, însă. Actrița a luat o decizie importantă în 1990, când a devenit vegetariană.

De altfel, secretul său tot în mâncare constă. Anca ar mânca destul de puțin și este un exemplu de ”așa da” într-ale echilibrului și disciplinei, căci nu mulți ar putea menține un stil de viață asemănător. Chiar și acum, la 49 de ani, Anca se prezintă în costum de baie și arată exemplar, drept pentru care, dacă s-ar mai turna încă o dată, tot ea ar putea fi ”Miss Litoral”.

„Spre exemplu, dimineața mănânc două felii de pâine, brânză, o roșie sau un castravete și beau o cafea. Între mese o banană sau un iaurt, iar la prânz o salată cu urdă sau orice altceva am prin frigider. Îmi fac tot felul de combinații, să experimentez, așa că amestec alimentele după inspirație. Seara, la fel, mănânc ce găsesc prin frigider”, explica artista, în urmă cu ceva timp.

 

View this post on Instagram

 

Noapte bună, dragilor! #totulvafibine?

A post shared by Anca Turcasiu Georgescu (@ancaturcasiu) on

„Frumoasa ai fost, frumoasa vei ramane ! Esti superba ! Ti-am zis sa te piepteni, iti mai aduci aminte, ,, femeie fara varsta,,, , ,, fetita de 20 ani,, , este bine ? Pentru tine , timpul nu trece ! ??❤️/ Cand eram mica si va vedeam la TV va consideram o adevarata diva, talentata si frumoasa! Ati ramas la fel!/ Superbă ca de obicei! Tulburător de frumoasă și extrem de sexi!?❤️?/ Tinerete fara batranete ?//

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI