Cum arată acum victima accidentului rutier provocat de Ludovic Orban în decembrie 2007. Simona are 28 de ani

Cum arată acum victima accidentului rutier provocat de Ludovic Orban în decembrie 2007. Simona are 28 de ani
Ludovic Orban era ministrul transporturilor, în 2007

Dacă astăzi Florin Cîțu este înfierat pentru omiterea unor evenimente de ordin penal, de cealaltă parte Ludovic Orban trăiește liniștit, deși are la activ mai multe fapte care ar fi putut deveni penale. Încă din 2003 Ludovic Orban, ca șofer, a fost implicat în mai multe accidente rutiere, scăpând de fiecare dată fără repercursiuni din partea legii. Un astfel de moment ce se putea termina tragic a avut loc în 2007, când a acroșat pe trecerea de pietoni o minoră de 14 ani.

Ludovic Orban scapă de mâna lungă a legii

Ca să fii un bun șofer, ca în orice altă meserie, trebuie să ai anumite calități. Se pare că actualul lider PNL nu le deține, dacă ținem cont de istoricul său, când vine vorba de accidentele rutire. Primul, în 2003, relatat în presa vremii, a fost atunci când Ludovic Orban s- răsturnat cu mașina într-un șanț.

Un al doilea moment, în care s-a răsturnat în șanț avea loc 12 aani mai târziu, undeva prin Focșani. Neținând cont de condițiile de drum, la una din curbe a pierdut controlul volanuli și a ajuns cu mașina într-un șanț, în care s-a răstrunat.

Un alt accident rutier, minor de data asta asta, a avut loc în 2006 în București. Din neatenție, și încadrându-se greșit, Ludovic Orban a reușit să se ciocnească cu un tramvai. Nici de data asta nu a pățit mai nimic, nici fizic, dar nici conform legii. În 2007, pe când era ministru al Transporturilor, a lovit mai multe mașini vorbind la telefon.

Un accident care se putea termina tragic

Tot în 2007, mai exact în decembrie, Ludovic Orban a fost implicat într-un accident ce se putea termina tragic. Pe 16 decembrie 2007 Ludovic Orban se afla pe Șoseaua Cotroceni și, datorită condițiilor de drum nefavorbaile, se ciocnește cu o altă mașină, ulterior acroșând pe trecerea de pietoni o minoră de 14 ani. Partea interesantă a acestui accident este că Ministrul Transporturilor Ludovic Orban decide să plece de la locul accidentului.

În urma relatărilor din presa vremii, de-abia a doua zi, Ludovic Orban ajunge la poliție unde declară accidentul. Minora de 14 ani, conform relatărilor făcute de anchetatorii de atunci, a fost dusă la spital cu traumatism cranio-cerebral minor și un traumatism la braț.

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată, iar Ludovic Orban scapă, după ce părinții fetei ar fi declarat că nu a pățit nimic în urma accidentului, și că, de fapt, fata se accidentase după ce Simona, minora de 14 ani, căzuse pe gheață, culmea, cu exact 10 minute înainte de producerea accidentului.

Presa de atunci, mergând pe firul poveștii, află de la apropiați ai fetei, că de fapt părinții Simonei s-ar fi înțeles cu Ludovic Orban, primind aproximativ 16 milioane de lei.

“Ne-a spus că a fost lovită pe trecerea de pietoni de către o persoană importantă, dar că nu este nimic grav. Simona ne-a povestit cum s-a întâmplat, că voia să treacă strada şi a fost lovită de un Audi.

Imediat după ce s-a petrecut accidentul, părinţii ei au reuşit să ajungă la o înţelegere cu şoferul maşinii care a lovit-o. Au primit de la el 16 milioane de lei, probabil ca să tacă.”, relatau colegi de-ai fetei jurnaliștilor de la Adevărul.

Fata implicată în accident este astăzi o femeie adultă și cu familie

Ccea care în 2007 era cât pe-aci să sfârșească tragic, este astăzi, conform celor de la Fanatik, o femeie în toată firea, ajunsă la 28 de ani și cu o familie frumoasă. Simona este mamă a doi copii frumoși, de care este mândră și duce o viață cât se poate de normală.

Nici până astăzi nu se știe ce s-a întâmplat după accidentul din 16 decembrie 2007, și cum a scăpat Ludovic Orban de mâna lungă a legii. Cert este că, astăzi, liderul PNL Ludovic Orban, este bine-mersi, și ca și în 2007, se urcă la volan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI