Cum arată acum Monica Orlanda, femeia pentru care Gina Pistol a fost părăsită de Alin Cocoș. Ce trup are deși e mămică

Cum arată acum Monica Orlanda, femeia pentru care Gina Pistol a fost părăsită de Alin Cocoș. Ce trup are deși e mămică
Cum arată Monica Orlanda? Gina Pistol a fost părăsită de Alin Cocoș pentru ea.

Gina Pistol a avut parte de o serie de eșecuri în amor. Aceasta a avut la braț mulți bărbați cunoscuți în lumea mondenă sau în lumea afacerilor din România. Printre cei cu care s-a iubit și-a făcut loc și Alin Cocoș. Cel din urmă a lăsat-o pe celebra prezentatoare TV pentru Monica Orlanda, femeia care se pare că l-a cucerit definitiv. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil, iar la ceva vreme au decis să schimbe statusul și să își unească destinele în fața Domnului. Cum arată aceasta acum?

Cum arată soția lui Alin Cocoș: Gina Pistol a fost părăsită de bărbat pentru ea

Gina Pistol și-a încercat de câteva ori norocul în amor. Aceasta a fost cuplată cu nume cunoscute din showbiz-ul românesc, iar printre ei și-a făcut loc și Alin Cocoș. Povestea lor de iubire nu a mai funcționat după ce în schemă ar fi apărut Monica Orlanda. Cea din urmă i-a devenit chiar soție și în urmă cu patru ani l-a făcut pe bărbat tată.

Blondina reușește să facă ravagii pe Instagram. Ea afișează o imagine de divă pe conturile de socializare, semn că statutul de mamă și soție îi priesc de minune. Monica este considerată acum una din cele mai frumoase și fine apariții din showbiz și se bucură și de o carieră de succes în modelling.

Frumoasa a devenit mamă în 2018, dar la vreme aceea nu era căsătorită chiar dacă trăia de ani buni o poveste de iubire alături de Alin Cocoș. Afaceristul a cerut-o ulterior de soție, iar acum e clar că nu regretă decizia. Alin Cocoș este fiul controversatului Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea.

Monica Orlanda a mai avut relații cu jucători de fotbal și afaceriști, dar în momentul în care l-a întâlnit pe tată fiului ei a simțit că timpul s-a oprit în loc. Bărbatul chiar a lăsat-o la acea vreme pe Gina Pistol pentru ea. El avea deja la acel moment o relație de cinci ani cu prezentatoare.

,,Este un lucru foarte rar într-o relație”

„Noi ne cunoaștem de foarte mult timp, dar de trei ani suntem împreună. Ne-a făcut cunoștință o prietenă comună, lucrurile au mers din aproape în aproape, ne-am întâlnit, am zis hai să încercăm să avem o relație. Nu ne-am pus în cap că ne vom căsători, că vom face un copil. Lucrurile au venit de la sine. El este la fel ca și mine, este exact oglinda mea. Gândește exact cum gândesc și eu.

Este un lucru foarte rar într-o relație, iar uneori nici nu trebuie să îi spun niște lucruri, le face natural, îmi doresc ca lucrurile să dureze la nesfârșit pentru că el mă completează. Eu aș vrea să cred că ce îl atrage la mine sunt lucrurile interioare, pentru ca asta durează în viață, nu exteriorul. E adevărat că am foarte mare grijă de felul în care arăt, dar nu ăsta vreau să fie motivul.”, a declarat în urmă cu mai mult timp, Monica Orlanda, la Antena Stars