Cum arată acum Marisa Paloma, la 3 ani după ce a câștigat Bravo, ai Stil la Kanal D. Schimbare radicală FOTO

Cum arată acum Marisa Paloma, la 3 ani după ce a câștigat Bravo, ai Stil la Kanal D. Schimbare radicală FOTO
Cum arată acum Marisa Paloma, la 3 ani după ce a câștigat Bravo, ai Stil la Kanal D. Schimbare radicală FOTO

Marisa Paloma a câştigat emisiunea „Bravo, ai stil” în anul 2017. Marisa a primit titlul de „Cea mai stilată femeie din România” din partea unui juriu format la acea vreme din Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu şi regretatul designer Răzvan Ciobanu. Acum, Marisa s-a mai maturizat și s-a făcut mai frumoasă.

Cum arată Marisa Paloma, la 3 ani după ce a câștigat Bravo, ai Stil la Kanal D. Schimbarea este radicală FOTO

Probabil că mulți dintre fanii Bravo, ai stil! s-au întrebat ce mai face, cum mai arată, Marisa Paloma. Marisa Paloma a câștigat emisiunea Bravo, ai stil în 2017, surclasându-le pe concurentele Andreea și Adela. Astfel, cea mai stilată doamnă a anului 2017 2017, odată cu câștigarea emisiunii Bravo, ai stil, s-a ales cu un cec în valoare de 100.000 de lei.

Marisa Paloma Estephanie Brânzaru s-a născut la Madrid și locuiește în Slatina. Marisa Paloma a absolvit în 2015 Colegiul Ion Minulescu din Slatina, iar în prezent este studentă la Design Vestimentar-Universitatea Națională de Arte București.

Marisa paloma, câștigătoarea Bravo, ai stil! 2017
Marisa paloma, câștigătoarea Bravo, ai stil! 2017

Marisa Paloma nu a impresionat-o pe Iulia Albu

Marisa Paloma l-a impresionat pe Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu prin ținutele alese, nu însă și pe Iulia Albu, care spunea că avea așteptări mai mari de la un student UNARTE, facultatea pe care ea a absolvit-o.

Eu nu am cunoscut niciodată un sentiment mai plăcut şi mai profund decât acesta! Nu este vorba despre fani, despre copii de 14 ani sau despre alte lucruri superficiale. Este despre vibraţia pe care realizezi că o ai cu o multitudine de oameni. Pentru că au fost mulţi! Sute de oameni care au venit doar pentru mine.

Marisa Paloma spunea în 2017 că este pusă pe fapte mari

Să-mi împartă energia lor pozitivă, să mă îmbrăţişeze, să facă poză cu cea pe care ei o văd câştigătoare! Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Cu bune, cu rele, m-am format şi mi-am format un drum al meu, de la care nu o să mă abat prea curând!

OAMENI BUNI, sunt pusă pe FAPTE MARI!! PREGĂTIŢI-VĂ!! Urmează să rezolv cu restanţele pe care le am la facultate şi dupaaaaaaaa LANSAREA PRIMEI MELE COLECŢII! N-am decât cuvinte de laudă la adresa voastră, aşa că mă opresc aici. SUNTEŢI SUPER!”, a scris Marisa Paloma pe contul personal de socializare. la vremea când a fost desemnată câștigarea concursului de stil și eleganță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI