07 oct. 2022 | 19:29

Cum arată acum Maria, fiica adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta. Ce cadou a primit de ziua ei

Monden
Cum arată acum Maria, fiica adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta. Ce cadou a primit de ziua ei
Cum arată fiica adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta. A împlinit opt anișori. Fetița este doar un zâmbet.

Cum arată fiica adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta, la vârsta de opt anișori. În urmă cu doi ani de zile, părinții au decis să își lărgească familia. Au ales-o pe Maria, fetița care este mereu numai un zâmbet. Nu au vrut să mai vadă pe nimeni altcineva. Conexiunea care s-a format între micuța adoptată și cei doi părinți este una cu adevărat specială.

Fiica adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta a împlinit 8 ani

În urmă cu câteva zile, fiica adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta a împlinit opt anișori. Maria a radiat de fericire, ca întotdeauna, de altfel. Părinții au organizat cu ocazia zilei sale de naștere o petrecere elegantă, cu multă energie pozitivă și surprize. Bineînțeles, micuța a fost în centrul atenției, furând toate privirile cu zâmbetul său larg.

Maria a fost sărbătorită și pe rețelele sociale. Daciana Sârbu a publicat o fotografie în care apare alături de partenerul său de viață și de fiica adoptată. Internauții i-au transmis micuței numai mesaje frumoase, urându-i sănătate și părinților putere pentru a o crește.

Tot de pe paginile sociale s-a aflat și că Maria a primit un tort delicios de ziua ei de naștere. În dreptul materialului publicat de partenera lui Victor Ponta a fost redactat un scurt text din care putem desprinde unele concluzii privind integrarea fetiței adoptate în familie.

„La mulți ani, fetiță minunată! Familia ta este aici pentru tine”, a scris Daciana Sârbu, în dreptul unui videoclip publicat pe pagina sa de Instagram.

„Am găsit un chip care radia bucurie, este cel mai vesel copil”

Decizia Dacianei Sârbu și a lui Victor Ponta de a adopta-o pe Maria nu este deloc regretată. Momentul în care au ales-o a fost unul foarte special. După ce au văzut-o pe fetița brunetă, nu au vrut să mai viziteze pe nimeni altcineva. Au știut, în inimile lor, că micuța este cea care le va însenina zilele.

„Când am văzut-o prima dată, am spus că este o asemănare mult prea evidentă. Îi râdea toată fața. Am zis că e un copil vesel. Le-am și spus că nu vreau să mai vedem pe altcineva. Am găsit un chip comun, care radia bucurie și așa este. Este cel mai vesel copil”, a mărturisit Daciana Sârbu în urmă cu mai mult timp, în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

Daciana Sârbu și Victor Ponta s-au căsătorit în anul 2008. Cei doi parteneri au o fetiță pe nume Irina, în vârstă de 14 ani. Fostul premier al României mai are și un băiat în vârstă de 19 ani dintr-o căsătorie anterioară. Daciana Sârbu și Victor Ponta au adoptat-o pe micuța Maria în anul 2020.

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Un bărbat a montat camere ascunse în bucătărie ca să vadă ce-i pune soția în cafea, care avea un gust tot mai ciudat
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Undă de șoc pe piața carburanților. Ce se întâmplă la pompă cu benzina și motorina
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Marele actor a încetat din viață din cauza unui stop cardio-respirator. Moartea lui a îndoliat toată România
Capital.ro
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash de pe acestea | Mai au doar câteva zile la dispoziție
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro