Cum arată acum iubita lui Dani Oțil, după ce a rămas însărcinată. Ultimele imagini cu burtica

Cum arată acum iubita lui Dani Oțil, după ce a rămas însărcinată. Ultimele imagini cu burtica
Ipostaze noi cu burtica Gabrielei

Faptul că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor fi părinți, a luat pe sus showbiz-ul românesc. Au apărut deja și primele poze cu noua graviduță. Gabriela a vorbit recent și despre starea sa de sănătate și recomandările medicilor. Deja gravidă în 4 luni, Gabriela Prisăcariu este fericită și postează pe rețelele de socializare poze cu burtica ei.

Gabriela Prisăcariu o viitoare mămică fericită

Încă de la momentul anunțului, făcut de Dani Oțil pe Facebook, fanii celor doi au cerut din ce în ce mai multe informații despre cum decurge sarcina Gabrielei. Acum, ajunsă deja la 4 luni de sarcină, Gabriela Prisăcariu se simte fericită.

Zilele trecue tânăra vorbea de câteva probleme de sănătate, spunând că medicii i-au recomandat să nu mai facă sport. Ultimele postări publicate de Gabriela Prisăcariu pe Instagram, vorbesc despre decizia medicilor dar și despre cum decurge sarcina.

”Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc, asta mă omoară.

Trebuie să stau linișită, dar asta e, o să-mi revin după. Am pus 2 kilograme, nu știu dacă este mult sau puțin și nici nu mă interesează.”, a spus Cabriela Prisăcariu, iubita lui Dani.

Ipostaze noi cu burtica Gabrielei

La scurt timp după ce făcea acest anunț, Cabriela Prisăcariu a decis să le arate fanilor cât de mult i-a crescut burtica. Astfel că au putut să o vadă pe viitoare mămică deja luând forme, iar burtica deja este măricică pentru 4 luni de sarcină.

Cu toate astea Cabriela Prisăcariu se laudă cu o siluetă de invidiat. În același timp, mai povestește tânăra îi este foame în continuu. Tânăra spune că este foarte relaxată și că nu-și face grji de cum evoluează lucrurile, chiar dacă medicii i-au interzis să mai facă sport.

Îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță, foarte multă mâncare gătită.

Nu-mi trebuie dulce deloc, ceea ce este foarte bine. Sport nu pot să fac, singurul lucru pe care îl mai pot face este masajul anticelulitic”, declara Gabriela Prisăcariu.

Deși împreună de ceva timp, Gabriela relata la un moment dat că erau puși sub presiune fiind întrebați mai tot timpul când vor deveni părinți. Într-o altă postare, pe Instagram, Gabriela Prisăcariu declara:

”Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea ‘bă, voi când faceți un copil?’ De ce vă băgați cu bocancii în viețile omaenilor, poate unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje, este foarte urât.

Am terminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele când vă căsătoriți și când faceți un al doilea copil, de-abia aștept”, a mai spus tânăra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI