Cum arată acum Irina Tănase. Iubita lui Liviu Dragnea a renunțat la discreție și a făcut totul public

Cum arată acum Irina Tănase. Iubita lui Liviu Dragnea a renunțat la discreție și a făcut totul public
Cum arată acum Irina Tănase. Iubita lui Liviu Dragnea a renunțat la discreție și a făcut totul public

Irina Tănase este prezență destul de rară pe rețelele de sociale, iubita lui Liviu Dragnea nefăcând postări dese. Iar atunci când o face, preferă, de regulă, să posteze cazurile unor copii cu probleme de sănătate.

Irina Tănase a apărut din nou în public

În urmă cu două zile, Irina Tănase a reapărut pe Instagram, zâmbitoare, ca de fiecare dată, după aproximativ o lună de la ultima sa postare. Îmbrăcată într-o geacă de blugi, aceasta a lăsat la o parte altfel de postări și și-a făcut un selfie de toată frumusețea, pe care fanii acesteia îl așteptau de mult timp.

Mesaje de dragoste pentru Liviu Dragnea

Reamintim că fostul președinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, se află după gratii de pe data de 27 mai a lui 2019. Acesta este condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Acesta își ispășește pedeapsa la Penitenciarul Rahova. În octombrie 2019, atunci când Liviu Dragnea a împlinit 57 de ani, Irina Tănase (27 de ani) a postat pe Instagram, de ziua acestuia, un sonet de dragoste, scris de Elizabeth Barrett Browning, o poetă britanică din epoca victoriană.

Irina Tănase remarcat după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din anul 2013. La numai câteva luni după acest eveniment, ea a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus de Liviu Dragnea. Ulterior, aceștia și-au oficializat relația, iar Irina Tănase a fost din nou remarcată la concgresul PSD din luna martie a anului 2018, desfășurat la București. Atunci, Irina Tănase a avut loc în față, alături de femeile importante din partidul PSD.

Dacă pe partea personală cuplului Liviu Dragnea-Irina Tănase îi merge destul de bine, Insula Belina care a fost un colț de rai la dispoziția fostului lider PSD Liviu Dragnea a revenit acum în administrarea statului român, aceasta reprezentând o lovitură pentru acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI