Cu cine petrece Paștele iubita lui Liviu Dragnea. Irina Tănase a făcut totul public

Cu cine petrece Paștele iubita lui Liviu Dragnea. Irina Tănase a făcut totul public
Cu cine petrece Paștele iubita lui Liviu Dragnea

S-a aflat cu cine petrece Paștele iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase. Fostul lider PSD poate răsufla liniștit, deoarece mai tânăra sa logodnică a ales să petreacă sărbătorile cu una dintre prietenele sale bune.

Cu cine petrece Paștele iubita lui Liviu Dragnea

Este primul Paște pe care Irina Tănase îl petrece fără Liviu Dragnea. Mai mult, cei doi nici măcar nu s-au mai văzut de când în România a fost instaurata starea de urgență provocată de pandemia de cprpnavirus.

Cei doi vorbesc zilnic la telefon, însă față în față nu s-au mai văzut, deoarece starea de urgență a făcut ca persoanele aflate în penitenciare să nu mai poată intra în contact cu familia aflată în libertate, pentru ca infecția provocat de coronavirus să nu pătrundă și în sistemul de penitenciare.

Așadar, departe de viitorul ei soț, Irina Tănase petrece Paștele alături de buna sa prietenă Sânziana, alături de care a și postat o fotografia pe rețelele de socializare. Cele două tinere sunt zâmbitoare, chiar dacă se află în autoizolare.

Cu cine petrece Paștele iubita lui Liviu Dragnea
Cu cine petrece Paștele iubita lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a făcut Paștele în familie, anul trecut, alături de Irina

Anul trecut, Liviu Dragnea a ținut postul Paștelui. Nu se știe dacă l-a ținut pe tot sau doar câteva zile, însă cert este căde Paște a avut pe masă ”doar produse rmânești”, după cum declara chiar el.

„De sărbători stau cu Irina, cu familia. De data asta în toată sărbătoarea Paştelui, acum sunt în post, în prima zi de Paşte, a doua zi, a treia, o să avem pe masă numai produse româneşti. Nu o să am roşii aşa-zis proaspete, dar am roşii în bulion făcute de noi acasă, în rest, numai produse româneşti şi o să stau, o să încerc să mă bucur de linişte şi de cei dragi”, spune Dragnea.

Alături o avea și pe Irina, iar liderul PSD spunea că se va bucura de liniște. S-a dovedit a fi liniștea dinaintea furtunii, deoarece imediat după Paște, pe data de 27 mai, liderul PSD a fost condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI