Cum arată acum fiul Romaniței Iovan. Băiatul de 13 ani e leit Adrian Iovan

Romanița Iovan sărbătorește la dublu! Azi, în familia sa, se serbează ziua de naștere a creatoarei, dar și a fiului său. Vedeta se poate mândri cu un adolescent în toată regula. Albert Iovan a împlinit 13 ani și este copia fidelă a tatălui lui. Cum arată acum?

Fiul Romaniței Iovan, copia fidelă a tatălui

Romanița Iovan și fiul său împart aceeași zi de naștere. Cei doi au o relație foarte bună, lucru care o va ajuta pe mai departe pe Romanița, pentru că Albert se apropie cu pași repezi de adolescență. Creatoarea de modă este în culmea fericirii dat fiind faptul că tânărul este copia fidelă a tatălui lui.

Romanița Iovan alături de Albert. fiul său
Romanița Iovan alături de Albert. fiul său

Viața vedetei nu a fost chiar una foarte fericită, pentru că a trecut prin nenumărate încercări de-a lungul timpului, dar a avut o motivație puternică, copilul său. Romanița a împlinit astăzi vârsta de 55 de ani, iar Albert 13. Recent, pentru a se relaxa, fosta soție a regretatului pilot a mers într-o frumoasă vacanță în Paris alături de fiul său și de iubitul ei, Iulian Gogan.

Albert și Romanița Iovan își sărbătoresc ziua de naștere împreună. Cât de mare s-a făcut fiul creatoarei de modă?
Albert și Romanița Iovan își sărbătoresc ziua de naștere împreună. Cât de mare s-a făcut fiul creatoarei de modă?

Despre averea care îi va reveni lui Albert

„Albert are dreptul la jumătate din casă. Are și el dreptul să viziteze și să locuiască acolo când își dorește, fără nicio opreliște. Durează un pic, că așa e în România cu termenele, cu procesele. Suntem optimiști. Albert nu a vrut să își vândă amintirile, el prețuiește amintirile cu tatăl lui. Era simplu: vindea și se liniștea. Dar este important că eu să îl susțin în acest demers, ține la amintirile cu tatăl lui. Problema gravă e că, de patru ani, Albert n-a putut intra în casă tatălui lui. Anii ăștia nu vor putea fi recuperați niciodată. Dar sperăm că până la urmă totul să se rezolve și noi să fim acolo unde trebuie să fim”
Romanița Iovan