Cum arată acum fiul lui Florin Bogardo și al Stelei Enache. Anton seamănă leit cu tatăl său

de: Năstase Mirabela
08 07. 2020

Stela Enache, în vârstă de 70 de ani, solista care în Epoca de Aur a dat lovitura cu piesa ”Ani de liceu”, din filmul de succes ”Liceenii”, este văduvă de 11 ani. După decesul soțului său, celebrul compozitor Florin Bogardo, artistei i-a fost greu să își mai revină. Dar dorul de soț îi mai trece atunci când aceasta își privește fiul care îi seamănă leit.

Cum arată acum fiul lui Florin Bogardo și al Stelei Enache

Stela Enache, pe numele ei Steriana Aurelia Bogardo, este văduvă de 11 ani, de când a murit soțul ei. Acesta s-a prăpădit pe data de 15 august 2009, cu doar câteva ore înainte de ziua sa de naștere. Văduva Stela Enache a suferit enorm la vremea respectivă, a slăbit brusc 10 kilograme, iar viața fără bărbatul ei i se părea lipsită de sens.

O vreme, artista a refuzat chiar să mai urce pe scenă, dar și să iasă din casă. Însă cei doi copii ai ei, care au făcut-o și bunică, i-au venit în ajutor. Doar de dragul lor a revenit pe scenă. Fiica ei, pe nume Laura Maria, o femeie superbă, este stabilită în Italia și lucrează ca designer, iar fiul ei, pe nume Anton Marin Bogardo, locuiește în Germania, unde este specialist în managementul turismului și în economie.

sursă foto: Click!

Seamănă leit cu tatăl lui

Dar asemănarea acestuia cu regretatul său tată este una izbitoare, astfel că Stela Enache își alină dorul de soț, privindu-și fiul. Mai mult, artista îl vizitează periodic, însă acum, cu pandemia, nu l-a mai văzut de luni bune. Pe data de 2 iulie 2020, fiul ei a împlinit o vârstă, iar Stela Enache a marcat acest eveniment pe o rețea socială, unde a postat imagini cu fiul ei și al lui Bogardo, de când era mic, dar și din prezent. De asemenea, și anul trecut a făcut același lucru.