Cum arată acum fetița lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște. Cât de mare și de frumoasă s-a făcut Maria Elisabeta

Cum arată acum fetița lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște. Cât de mare și de frumoasă s-a făcut Maria Elisabeta

La cei patru ani, Maria Elisabeta, fiica lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște este o adevărată domnișoară. Din câte se vede din imaginile postate de soția artistului pe Instagram, Maria este o fetiță cochetă, iar din spusele tatălui, un copil extrem de inteligent!

Cum arată acum fetița lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște

Bianca Lăpuște a devenit mamă în anul 2015. Vedeta a povestit că a născut natural, dar că durerea facerii a fost infimă pe lângă satisfacția de după. În timp ce Bianca este cea care are grijă de tot ceea ce înseamnă creșterea frumoasă și sănătoasă a fiicei lor, tatăl Marius Moga se ocupă de… distracția fetiței: ”Reușim întotdeauna să ne completam. Că în orice familie însă, eu și Bianca simțim nevoia uneori să avem câteva momente pentru noi doi. Reușim să le obținem când sunt bunicii în vizită și pentru asta le mulțumim din suflet!”, a povestit Marius Moga pentru baby.unica.ro.

Îmbrăcată în rochiță, asortată cu cizme, și cu părul prins în coadă, Maria Elisabeta le-a topit inimile fanilor pe Instagram: ”Ce domnișoară este deja!” sau ”Wow, ce mare s-a făcut!” a fost reacția imediată a internauților.

Fiica lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște, o viitoare artistă?

Fericitul tătic nu exclude varianta ca micuța să devină, în viitor o mare artistă și chiar are câteva sfaturi pentru ea în acest sens: ”I-aș spune că, pentru un artist, un hit nu este o carieră. Pentru o carieră o să fie nevoie de mult efort și probabil o să aibă și dezamăgiri, de care nici eu nu voi putea să o protejez, însă orice autodepășire îți aduce satisfacție și un boost de încredere, iar faptul că ai schimbat ceva în viețile altora prin creația ta poate vindeca dezamăgirile. Succesul se întâmplă atunci când talentul și pregătirea întâlnesc oportunitatea”, a povestit în urmă cu ceva timp Marius Moga, pentru revista Viva.

Deși au o familie frumoasă, pe viitor, Marius Moga și Bianca Lăpuște nu exclud varianta de a mai avea copii, dat fiind că micuța Maria Elisabeta îl suprinde plăcut cu fiecare zi ce trece: „Cred că profunzimea ei mă surprinde… Cum la trei ani ne spune lucruri pe care nu mă aşteptam să le aud aşa de devreme, de la a defini sentimente până la a inventa poveşti şi cântece. Mă surprinde că nu scap fără a-i da argumente şi că ea face acelaşi lucru când ne cere ceva!”, a mai povestit Marius Moga pentru sursa mai sus menționată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI