13 aug. 2021 | 14:56

Cum arată acum fata din Mehedinți, incendiată în 2020 de iubitul criminal. Măriuca s-a recuperat după atac VIDEO

News
Cum arată acum fata din Mehedinți, incendiată în 2020 de iubitul criminal. Măriuca s-a recuperat după atac VIDEO
Cum arată acum fata din Mehedinți, incendiată în 2020 de iubitul criminal. Măriuca s-a recuperat după atac VIDEO

Cazul fetei din Mehedinți care a fost incendiată de un criminal a șocat o țară întreagă în luna iunie a anului trecut.

Cum arată acum fata din Mehedinți, incendiată în 2020 de iubitul criminal

Măriuca a fost incendiată de un criminal care fusese eliberat condiționat. Acum, fata și-a revenit după tragedia prin care a trecut și povestește despre momentele cumplite trăite.

Măriuca este optimistă, având în vedere chinurile prin care a trecut de anul trecut până acum. A fost ajutată să depășească momentul și acum vrea să își continue școala și să devină terapeut pentru copii.

,,Am visat multe lucruri și am visat toate rudele mele. Când era să merg la operație, cred ca din cauza asta, era așa de frig, era zăpadă și rece.

Și când ieșeam, apărea soarele din senin. Era acolo o casă și mereu încercam să pun mâna pe clanță să intru acolo, numai că picam mereu jos când încercam să deschid clanța aia… vise’’, a povestit Măriuca.

Cum a fost tratamentul din Germania

Ea are acum 19 ani și are puterea de a povesti cu zâmbetul pe buze cum oamenii din jurul ei și personalul din spital au ajutat-o să treacă peste cumplita tragedie prin care a trecut.

Ea a supraviețuit după ce a fost incendiată de un criminal eliberat condiționat. A stat două săptămâni în comă în România, apoi a fost transferată în Germania, unde s-a recuperat.

„Doamna mea doctor, ca sa stau cuminte la anestezie, îmi aducea înghețată. Nu înțelegeam de ce nu vine tati la mine, eu credeam ca sunt la spital în Severin’’, a spus tânăra.

Măriuca vrea să devină psiholog

Ea învață acum pentru examenul de Bacalaureat și urmează să plece din nou la tratament. Pe viitor, vrea să devină psiholog care să trateze traumele.

,,Să devin spiholog pe trauma, adică să lucrez într-un spital cu copiii arși sau să fiu asistentă, am mai multe variante. Îmi place pentru că s-au implicat și alți oameni’’, a mai precizat tânăra pentru libertatea.ro.

Tânăra a povestit că a fost conștientă până să ajungă la spital, dar acolo a fost momentul când s-a pierdut total. Pe criminal îl cunoștea, însă nu a crezut niciodată că e în stare de astfel de lucruri.

,,Am fost conștientă până am ajuns la spital la Severin și acolo știu că m-au întrebat ce am pățit, le-am zis și nu mai știu nimic de atunci.

Îl știam de când a venit acolo, eram prieten de familie cu cel care i-a dat casa să stea, s-a împrietenit cu tati, venea pe la noi, ne duceam și noi la el. Nu a dat niciodată semne că avea așa ceva în cap’’, a adăugat Măriuca.

La câteva luni după gestul pe care l-a făcut, criminalul s-a sinucis în arest.