25 mart. 2024 | 17:34

Cum ar arăta Delia dacă ar fi fost bărbat. Gluma care i-a amuzat teribil pe fanii vedetei: „Era jale!”. Ce i-a scris Emil Rengle

Monden
Cum ar arăta Delia dacă ar fi fost bărbat. Gluma care i-a amuzat teribil pe fanii vedetei:
Cum ar arăta Delia dacă ar fi fost bărbat. Gluma care i-a amuzat teribil pe fanii vedetei: "Era jale!". Ce i-a scris Emil Rengle

Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, ce se bucură de un succes fascinant. Este apreciată pentru talentul ei, dar și pentru felul în care arată, fiind foarte atentă la imaginea ei. Se pare că fanii ar fi apreciat-o și dacă era bărbat, așa cum reiese din ultima glumă făcută în mediul online.

Delia, apariție de senzație pe Internet

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Cântăreața este iubită de o mulțime de oameni și are fani în toată țara, care îi urmăresc activitatea în mediul online. Aceștia ard de nerăbdare să vadă ce mai este nou în viața ei și așteaptă noutăți din partea sa.

Delia este foarte activă în mediul online și își surprinde fanii mereu cu aparițiile sale. De data aceasta, vedeta a șocat cu apariția sa, la care nimeni nu se aștepta. A folosit câteva trucuri interesante și a reușit să devină… bărbat.

Blonda a publicat o imagine în care se transformase în bărbat, unul cu păr creț și un chip foarte plăcut. Fotografia a făcut furori și a atras atenția tuturor, motiv pentru care fanii s-au grăbit să lase comentarii de laudă și aprecieri.

Vedeta a remarcat și ea cât de bine arată ca bărbat, motiv pentru care a făcut chiar și o glumă în acest sens. Ea a mărturisit că ar fi avut mare succes la fete dacă se năștea băiat și arăta atât de bine.

„Arată de parcă face surf și îi plac blondele”

„Mamă, ce băiat bine, vrei să ieșim la un date?”

„Vreau și eu numărul tău!”, sunt doar câteva dintre comentariile pline de umor ale fanilor.

Printre cei care au comentat se numără și Emil Rengle, care a mărturisit că se simte atras de bărbatul pe care îl vede în imagine, ce ar fi exact pe gustul lui. Gluma a fost una nesărată, pentru care dansatorul a primit o mulțime de critici.

„Umm, e ok că mă simt atras?”, a comentat și Emil Rengle

Cât costă hainele de rafie ale Deliei

Delia a reușit să surprindă din nou și să fascineze pe toată lumea cu ultima ei creație vestimentară- o ținută neconvențională, realizată din tradiționalele pungi de rafie românești. A reușit să atragă atenția tuturor, după ce s-a fotografiat în aceste haine considerate de fani extrem de ciudate.

Transformând un obiect obișnuit și tradițional într-o veritabilă piesă de modă, artista a demonstrat încă o dată că limitele creativității sunt doar în mintea noastră. Totuși, unii au reacționat ciudat, considerând aceste haine mult prea ciudate. Pentru vedeta noastră nu este o problemă, pentru că mereu a avut un stil aparte.

Delia și-a promovat inedita sa creație pe rețelele de socializare, atrăgând privirile și comentariile fanilor și a întregii comunități online. Ținuta confecționată din plase de rafie a devenit rapid subiect de discuție, dar și sursă de inspirație pentru mulți.

Deși unii admiratori au reacționat cu umor, comparând hainele purtate de Delia cu plasele de la bunici, alții au fost impresionați de îndrăzneala și originalitatea sa. Geaca de rafie purtată de Delia, produs al unui brand cunoscut, este în mod normal evaluată la 1.200 de lei.

De data aceasta, însă, este disponibilă la un preț redus de doar 450 de lei. Mulți și-au dovedit interesul și au întrebat-o pe vedetă de unde a achiziționat-o, semn că a prins la public și a reușit să se facă plăcută.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro