Cum a vizitat-o soțul pe Dana Rogoz în spital, deși este interzis. FOTO

Dana Rogoz a născut miercuri, pentru a doua oară. Date fiind condițiile încă stricte existente în starea de alertă, actrița nu a putut fi vizitată de oamenii dragi și nici măcar de soț. Dar dacă se vrea, se poate! Astfel, Radu Dragomir, alături de fiul lor, Vlad, au găsit o variantă și în aceste vremuri tulburi.

Dana Rogoz, vizitată de soț și copil la spital într-un mod inedit

Dana Rogoz a născut, în dimineața zilei de miercuri, 20 mai, o fetiță perfect sănătoasă. Lia Elena Dragomir a cântărit 2,900 kg și a primit nota 10. Vedeta a postat prima imagine cu bebelușul ei, pe contul de socializare, unde a scris și câteva impresii la cald despre noua ei viață.

„Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, a scris actrița, imediat după ce a dat naștere.


Din cauza pandemiei, Dana nu s-a putut bucura de vizitele oamenilor dragi și nici măcar de o privire caldă din partea soțului ei. Femeia însărcinată este nevoită acum să fie singură în salon, soțul o poate doar conduce până la ușa spitalului și de acolo vor discuta numai prin telefon. După naștere, situația neschimbată.  Astfel, Vlad, fiul cel mare al vedetei, dar nici Radu, nu au putut-o vizita pe Dana. Ce bine că au parte de o minte ageră, în schimb, căci cei doi au apărut la fereastra actriței, declarându-i dragostea.

Au venit baietii pana in dreptul ferestrei salonului nostru de la spital, sa ne trimita pupicuri si sa ne spuna de la distanta celor 4 etaje cat de mult ne iubesc. Pe Vlad sigur l-a auzit toata strada strigand „te iubeeeeeesc, maamaaaa!!!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI