A născut Dana Rogoz. Imagine emoționantă cu ea și bebelușul, în spital

A născut Dana Rogoz. Imagine emoționantă cu ea și bebelușul, în spital
Dana Rogoz a născut! Actrița s-a pozat cu fetița sa

Dana Rogoz este în culmea fericirii! Cunoscuta actriță a devenit mamă pentru a doua oară și a împărtășit momentul cu fanii săi. Iată imaginea emoționantă pe care a postat-o vedeta chiar de pe patul spitalului.

Dana Rogoz, imagine emoționantă cu fetița ei

Dana Rogoz a așteptat cu sufletul la gură cel de-al doilea copil, mai ales că temerile sale au fost altele decât ale unei alte gravide. Perioada pandemiei a prins-o deja însărcinată, iar grijile pe care și le-a făcut actrița au fost multe. Din fericire, acum totul a luat sfârșit pentru că azi a putut să-și țină fetița în brațe pentru prima oară. Actrița le-a povestit mămicilor care o urmăresc fiecare pas făcut în cea de-a doua sarcină, așa că le-a satisfăcut curiozitățile până în ultima zi.

Vedeta s-a fotografiat cu bebelușul chiar pe patul de spital. În descrierea pozei extrem de emoționante a lăsat un mesaj superb pentru micuța ei și pentru ziua minunată în care a decis să vină pe lume. Mai mult decât atât, Dana a dezvăluit și cum o va chema pe mezina familiei –  Lia Elena. „Felicitări, Dana! ?? Să fie sănătoasă și aibă parte de o viață liniștită și fericită! ???”, „Felicitaaaari!!! Bine ai venit, Lia! ♥️♥️♥️”, au fost doar câteva din comentariile primite de aceasta.

Dana Rogoz a devenit mamă pentru a doua oară! Actrița s-a pozat cu micuța chiar pe patul de spital
Dana Rogoz a devenit mamă pentru a doua oară! Actrița s-a pozat cu micuța chiar pe patul de spital

„Așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire”

„Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Si asa arata o mama dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi doua aici, asa ca inca de dimineata trimit zeci de poze si de filmari celor de acasa. Fiecare incearca sa isi dea seama cu cine seamana, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este sa iti tii copilul sanatos in brate. Te iubesc, minunea mea de fetita, te iubesc!”
Dana Rogoz

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI