Cum a umilit-o Victor Pițurcă pe Vica Blochina după ce a lăsat-o gravidă: „Un mare laș”

de: Stan Nicu
06 09. 2023

Fostul antrenor al echipei naționale de fotbal a avut o relație amoroasă cu Vica Blochina, pe vremea când aceasta era o tânără dansatoare venită din Republica Moldova pentru a dansa într-un club din Mamaia. Acum s-a aflat cum a umilit-o Victor Pițurcă pe Vica Blochina după ce a lăsat-o gravidă: „Un mare laș”.

Vica Blochina, umilită de Victor Pițurcă când a aflat că este gravidă: „Un mare laș”

Vica Blochina îl face pe Victor Pițurcă laș, pentru că a mințit-o că o iubește, s-a folosit de corpul ei, iar când a aflt că a rămas însărcinată a dat bir cu fugiții.

De asemenea, Vica Blochina se vaită că Victor Pițurcă a fost absent din viața fiului lui nu mai puțin de 16 ani. Chiar dacă fostul antrenor al Naționalei a revenit la gânduri mai bune, fosta dansatoare nu îl crede mai breaz.

Edan s-a mutat la Victor Piturca acum

Copilul, un dar de la Dumnezeu

”Vreau să vorbim despre bărbații care nu își asumă rolul de tată și fug când află că ai o problemă, că ai rămas însărcinată, efectiv dispar. În primul rând copilul e dar de la Dumnezeu, copilul e iubire, cel mai frumos dar. Numai că, se poate întâmpla ca bărbatul află că ai rămas însărcinată, nu îi convine, îi e frică de responsabilitate.

Atunci, fuge, brusc nu te mai iubește, brusc în loc de 16 ani, ați fost doar 4 luni împreună, dispare din peisaj. Un bărbat care nu își recunoaște copilul este un mare….

Nu ai cum să te folosești de trupul femeii, de iubire, să minți cât o iubești, iar când ai aflat că a rămas însărcinată nu recunoști copilul. Bărbatul care face asta este un mare laș!”, a spus Vica Blochina în podcastul ”Femeia deasupra”.

Vica Blochina s-a trezit complet singură pe lume

Vica Blochina a crezut că atunci când a rămas gravidă cu Victor Pițurcă a crezut că fotbalistul de atunci se va bucura, însă nu a fost deloc așa.

”Mai ales, dacă erau într-o relație, indiferent de ce relație, dacă tu erai însurat și fata respectivă era iubita ta, când afli că e gravidă abia te gândești că tu ai familie deja. Eu când am zis că sunt însărcinată, na, eu am zis că e o binecuvântare de la Dumnezeu.

De câte ori ne-am despărțit, ne împăcam după și eu așa am crezut, că a fost de la Dumnezeu. Când i-am spus, în momentul ăla toate lucrurile s-au schimbat în rău. Nu mai aveam prieteni, frate, iubit, nu mai aveam nimic.

Pentru mine persoana cu care am stat câțiva ani de zile și zicea mereu că sunt dragostea vieții lui..îți dai seama că un bărbat nu poate ține o femeie ani de zile decât cu gesturi și vorbe frumoase, nu?”, a mai spus Vica Blochina pentru sursa citată.

Cum o mințea Victor Pițurcă pe Vica Blochina în tinerețe

Vica Blochina a recunoscut că atunci când s-a cuplat cu Victor Pițurcă acesta se afla într-o relație, însă acesta o mințea că relația pe care o are nu merge deloc.

”Eu când am cunoscut această persoană el era într-o relație, avea o relație acasă, dar zicea că dorm separat, era într-o relație cu o creatoare de modă, apoi cu o fată din trupa mea de dans, eu nu credeam că omul e familist.

Eu aveam 19 ani, el avea 39 de ani, am aflat practic că el are familie și tot tacâmul. M-am îndrăgostit la 19 ani, el era tot, mamă, tată, frate. Multe fete de la Melody au plecat în Franța, etc, eu nu am rămas aici pentru banii lui, despre ce bani vorbim.

Când a aflat că sunt însărcinată, și-a dat seama că el are soție, familie. În atâția ani ei nu au fost în nicio vacanță, nu era nicio relație între ei, noi doi mergeam peste tot, nu era o relație ascunsă. Ieșeam în club, la casino, la restaurante, nu era zi din viață când nu ne-am văzut”, a mai spus Vica Blochina.

Cum a umilit-o Victor Pițurcă pe Vica Blochina

Din păcate, Vica Blochina a rememorat momentul în care i-a spus fostului fotbalist că este gravidă, iar acesta i-a spus ceva ce a umilit-o grav de tot. În plus, atunci Victor Pițurcă a recunoscut că are copii.

”Eu când i-am spus că sunt însărcinată, el nu a zis ”fă chiuretaj”, dar a spus -Eu nu am nevoie de copii, eu am deja copii. După a devenit răutăcios, că el e însurat, că are copii…

Echipa națională a plecat într-o deplasare și prima dată cu burta la gură eu i-am văzut la televizor că ei au plecat împreună, era și prima dată când eu i-am văzut pe ei doi împreună. A încercat să renunț la copil, încerca prin toate modalitățile, ba că mă iubește, venea cu frumosul, după mă jignea, după spunea că decizia e la mine.

Primele luni de zile am avut etape, am încercat cu frumosul, cu urâtul, după a făcut o pauză. Și a apărut abia când urma să nasc, cea mai grea perioadă din viața mea a fost atunci când am fost însărcinată.

Pentru mine a fost groaznic, pentru că persoana pe care am iubit-o mult nu a interesat-o nimic, brusc devenisem o povară”, mai declară Vica Blochina.

Vica Blochina a pierdut o sarcină

Nu în ultimul rând, Vica Blochina a dezvăluit că a mai rămas o dată însărcinată. Atunci a trecut prin momente cumplite, în contextul în care rămăsese și fără bani de mâncare.

”Am mai fost însărcinată odată, pierdusem copilul, cu patru-cinci ani înainte. Aveam o sarcină toxică. Eu am fost întreținută de un bărbat cu 20 de ani mai mare, după atâția ani nici nu se punea problema.. atunci am rămas fără bani, proprietarului de la bloc i-a fost milă și nu m-a dat afară că nu aveam bani să plătesc chiria.

Nu aveam nici ce să mănânc, venea Raluca Bădulescu la mine acasă și îmi aducea mâncare. Nu știam ce să fac, nici prin cap nu mi-a trecut să scap de sarcină.. eu sunt ambițioasă, am avut toate stările posibile, până la 7 luni am vomitat, eram în depresie..

Eu nu am strâns bani, niciodată nu am dus grija zilei de mâine..Mi-am vândut mașina ca să cumpăr pat la copil, cărucior..ce aveam nevoie”, a mai spus Vica Blochina pentru sursa citată mai sus.