11 ian. 2023 | 22:51

Testul de inteligență al săptămânii. Cine este băiatul care a mințit-o pe profesoară?

Diverse
Testul de inteligență al săptămânii. Cine este băiatul care a mințit-o pe profesoară?
Cu siguranță vi s-a întâmplat, măcar odată, să vă mințiți profesorul, încercând să evitați o notă proastă

Cu siguranță vi s-a întâmplat, măcar odată, să vă mințiți profesorul, încercând să evitați o notă proastă. Cam același lucru propune și testul de inteligență al săptămânii, să răspundeți la întrebarea „Cine este băiatul care a mințit-o pe profesoară?”.

Testul de inteligență al săptămânii

În testul de inteligență al săptămânii, vă propunem să încercați să identificați care elev minte profesorul. Doar persoanele cu un IQ ridicat pot identifica mincinosul din această imagine. Atenție va trebui să rezolvați testul de inteligență în doar 5 secunde.

Puzzle-urile fac o ghicitoare simplă mai interesantă, deoarece aceste jocuri distractive sunt rezolvate cu ajutorul gândirii creative. Aceste tipuri de teste IQ sunt o modalitate distractivă de a vă cunoaște coeficientul de inteligență. Astfel de puzzle-uri te vor ajuta în testarea nivelului tău de inteligență pe baza deciziei pe care o iei în timp ce privești problema.

Trebuie să gândești puțin diferit atunci când ajungi la soluția la aceste tipuri de brain teasers, deoarece răspunsul nu va fi chiar în fața ta. În timp ce rezolvați aceste puzzle-uri, trebuie să analizați problema și să ajungeți la răspuns folosind abilități analitice. Așadar, am venit cu testul de inteligență interesant în care trebuie să identificați elevul care îl minte pe profesor.

Vezi și: Testul de inteligență pe care îl rezolvă puțini oameni. Găsești periuța de dinți în doar 50 de secunde?

Află în 5 secunde cine este băiatul care a mințit-o pe profesoară

În imaginea din galerie, trebuie să identificați care elev minte profesorul. Testul de inteligență  te provoacă să găsești „Cine îl minte pe profesor?”.

Doi elevi se află la tablă. Pe tablă, puteți vedea că cineva a scris „Nu-mi place școala”. Profesoara clasei este furioasă și vrea să știe cine a scris asta dintre cei doi băieți.

Vi se cere să priviți cu atenție imaginea înainte de a răspunde la întrebare, deoarece răspunsul este destul de simplu, dar complicat. Ca o atenționare, răspunsurile la testul de inteligență al săptămânii au fost date chiar sub întrebare, așa că asigurați-vă că nu derulați prea mult și nu trișați!

Dacă vă uitați la băiatul din spate (vezi a doua imagine din galerie), veți vedea că are un marker roșu în interiorul cărții sale. Cu acel marker roșu a scris doar „Nu-mi place școala” pe tablă. Așadar, răspunsul la testul de inteligență al săptămânii este că băiatul care stă cu cărțile și markerul între ele, îl minte pe profesor.

Testul de inteligență este unul simplu al inteligenței și capacității de observație. Acesta necesită gândire laterală pentru a rezolva puzzle-ul în timpul stipulat. Cu toate acestea, vă veți simți cu siguranță mulțumit dacă ați dat răspunsul în câteva secunde. Acest test este doar un alt mod distractiv de a-ți testa IQ-ul. Cu toate acestea, efectuarea unui test IQ real este o modalitate bună de a vă cunoaște nivelul de IQ.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Maghiarii din România se revoltă. Este o situație fără precedent
Capital.ro
Cea mai nouă peşteră din România, o destinație turistică spectaculoasă. Are sistem de iluminare și monitorizare
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro