A trecut printr-o transformare fizică spectaculoasă, însă preferă să nu vorbească prea mult despre procesul deloc ușor prin care a trecut. Cum a reușit să slăbească rapid Chef Cătălin Scărlătescu câteva zeci de kilograme. Juratul emisiunii de la Antena 1 a renunțat la un anumit aliment.
Celebrul bucătar este apreciat nu doar pentru abilitățile sale culinare, dar a devenit, în ultimii ani, una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul de la noi din țară, show-ul „Chefi la cuțite”, ajuns la sezonul cu numărul 11, aducând audiențe impresionante postului Antena 1.
Este imposibil să nu remarcăm transformarea fizică uriașă prin care a trecut Cătălin Scărlătescu. Într-un timp destul de scurt, el a reușit să slăbească nu mai puțin de 52 de kilograme.
Cu toate că nu i-a fost deloc ușor, decizia a luat-o după ce a început să aibă probleme de sănătate din pricina greutății sale. Analizele erau proaste, nu mai putea să aibă un somn odihnitor.
Te-ar putea interesa și: De ce a plătit Cătălin Scărlătescu foarte mulți bani pentru o mâncare de cartofi. Moment savuros povestit de bucătar
A fost momentul în care a spus stop. A renunțat la pâine, în primul rând, dar și la carne, dulciuri și nu s-a mai atins de alcool.
„Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grapefruit, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva.
Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a explicat Cătălin Scărlatescu.
Chef-ul a punctat însă că dieta pe care a ținut-o este una severă și că nimeni nu ar trebui să o aplice înainte de a se consulta cu un medic.
„Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să ţină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesităţi, aşa că nu e bine să ţinem diete „de capul nostru”.
Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume şi fructe proaspete, aşa că nu prea e loc de reţete. Puneţi pe grătar vinete, rosii şi ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”, a mai precizat Cătălin despre dieta cu care a slăbit peste 50 de kilograme.
Te-ar putea interesa și: Ceartă între Chefii de la Antena 1. Motivul care i-a făcut pe Scărlătescu şi pe Bontea să nu îşi mai vorbească