Cum a scăpat un interlop de arest. Îi are pe judecători la degetul mic

Cum a scăpat un interlop de arest. Îi are pe judecători la degetul mic
Cum a scăpat un interlop de arest

Ovidiu Nunucă, liderul unui clan interlop din Iași, a scăpat de arest, reușind să îi convingă pe judecători să îl lase în libertate. Acesta a fost lăsat să meargă la dializă, însă individul s-a apucat din nou de furat. Din spusele anchetatorilor, la ultimul său jaf a plecat, dintr-o locuință, cu suma de 180.000 de lei.

Șeful clanului interlop, bănuit că a furat mii de euro

După multiple jafuri, șeful clanului a reușit să îi păcălească pe oamenii legii să îl elibereze. În primă fază, Ovidiu Nunucă a fost arestat, însă a scăpat ca prin minune. La finalul săptămânii trecute, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au luat o decizie surprinzătoare. Magistrații au admis contestați formulată de interlop împotriva Judecătoriei de a îl aresta preventiv.

Ovidiu Nunucă este bănuit de anchetatori pentru infracțiunea de furt calificat. Bărbatul ar fi furat dintr-o locuință din Vaslui suma de 180.000 de lei. Mai mult, pe 10 martie 2021, ar fi încercat să fure o altă sumă mare de bani, dintr-o locuința din Vrancea. Polițiștii au efectuat multiple percheziții în localitatea Moțca, în urma sesizărilor făcute. Oamenii legii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea Parchetului, îl cercetează pe Ovidiu Nunucă. Acesta este acuzat, în cadrul unui dosar penal, de furt și conducerea unui autovehicul fără permis.

Ar fi comis cel mai mare furt din 2018

Ovidiu Nunucă este bine cunoscut de oamenii legii. Acesta a fost acuzat în anul 2018 că ar fi organizat unul dintre cele mai mari furturi din județul Iași. Alături de mai mulți oameni, bărbatul ar fi furat suma de 44.000 de euro. Mai mult, acesta ar fi sustras și peste un miliard de lei. Banii economisiți de câțiva ani ai unei familii au dispărut. Oamenii legii au stabilit că trei bărbați au oprit un autoturism Audi A4, în fața unei case. Aceștia au oprit deoarece s-ar fi interesat de prețul unor cartofi de la familia respectivă. Au furat din casă sumele de bani și s-au făcut nevăzuți.

 „De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat că el ar fi condus un autoturism în municipiului Pașcani, fără a avea permis. În cadrul dosarului penal, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare în comuna Moțca. Pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis a fost reținut pentru 24 de ore. La activități au participat și agenți din cadrul Poliției municipiului Pașcani, iar activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Iași, Brigăzii de Operațiuni Speciale și Serviciului de Acțiuni Speciale Iași”, au menționat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI