07 feb. 2022 | 14:42

Cum a reușit un bărbat să câștige de 264 de ori la loterie, în nici 2 luni. Cât a încasat

Diverse
Cum a reușit un bărbat să câștige de 264 de ori la loterie, în nici 2 luni. Cât a încasat
Un bărbat a câștigat la loterie de 264 de ori. Cât a reușit să încaseze? A uimit pe toată lumea

Mulți oameni își încearcă norocul la diverse jocuri și la diferite categorii din cadrul loteriei. Un bărbat a reușit să șocheze pe toată lumea, iar cei mai mulți ar vrea să afle care este rețeta sa pentru succes în această direcție. Norocosul a reușit să câștige la loterie de 264 de ori în aproape 2 luni. Jalen Taylor  a surprins o lume întreagă. Ce sumă a încasat în tot acest timp? Mulți ar vrea să fie în locul lui.

A găsit rețeta succesului? Cât a încasat bărbatul care a câștigat de 264 de ori la loterie?

Jalen Taylor este fericitul noros! Soarta i-a zâmbit, iar în mai puțin de două luni a reușit să câștige la LOTO după ce a participat cu 264 de bilete, conform Insider. Bărbatul a mers acasă cu 132.000 de dolari după ce fiecare bilet i-a adus câte un premiu de 500 de dolari în urma a doua extrageri deosebite.

Anunțul oficial a fost făcut chiar de reprezentanții loteriei din Virginia, loc unde trăiește și de unde a jucat. Taylor a cumpărat două loturi de bilete de tip Pick 3 care presupun alegerea unei combinații dorite de căte 3 cifre, de la 000 la 999.

Primul lot a fost cumpărat pentru o extragere care a avut loc pe data de 18 noiembrie 2021. El a conținut 104 bilete cu combinația 9-6-0. Al doilea lot a fost cumpărat pentru o extragere de pe 10 ianuarie și a conținut 160 de bilete cu numerele 5-4-2.

Toate biletele s-au dovedit a fi câștigătoare, astfel aducându-i bărbatului un câștig substanțial în aproximativ două luni. „Am avut un presentiment”, a spus el presei locale, adăugând că intenționează să își investească o parte a câștigului și să economisească restul.

Secretul pentru câștigul garantat la jocuri de noroc

Un matematician pe nume J. Doyne Farmer a construit în anii ’70 o mașină celebră care i-a permis să decaleze semnificativ cotele la ruletă în favoarea sa. Toate cazinourile din Nevada i-au interzis de atunci participarea la jocuri, dar un coleg i-a făcut mai târziu auzită povestea și i-a adus în prim-plan secretul mecanismului. Richard Muller este profesor de fizică la Universitatea California din Berkeley.

”Nu trebuie să prezici numărul unde va cădea mingea. Trebuie numai să-ţi creşti şansele de 3 % de la a pierde la a câştiga. Cazinourile nu au dreptul să vă căute în buzunare, deci cum alfel se pot proteja împotriva dispozitivelor asemenea acestuia?

Pentru a face acest lucru, cazinourile au făcut presiuni pentru a face o lege conform căreia să poată scoate din local orice persoană, fără motiv. Cazinourile au ales să facă acest lucru doar atunci când văd că cineva reuşeşte în mod constant să câştige. Ei nu pot primi banii înapoi, dar pot opri pierderea lor… Într-adevăr, prietenul meu a fost pus pe această listă.

În mod tradiţional pariurile se fac după ce roata este învârtită şi mingea este aruncată, dar înainte ca mingea să înceapă să scadă. Aceste informaţii sunt suficiente pentru a permite o măsurare şi un calcul, care va permite dublarea şanselor de câştig”, a detaliat specialistul.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Digisport.ro
Dispare o televiziune cunoscută din România. Nu va mai exista în grila de programe, după ce CNA i-a retras licența
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
Spynews
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Capital.ro
Ceaiul de merișoare, aur pentru sănătate. Are efecte nebănuite asupra organismului
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
2.000 de lei în PLUS la PENSIE! Sute de mii de seniori beneficiază
Mediaflux
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro