Cum a reușit o femeie să nu plătească electricitatea timp de 10 ani. Nu a făcut nimic ilegal

Cum a reușit o femeie să nu plătească electricitatea timp de 10 ani. Nu a făcut nimic ilegal
O femeie n-a mai platit curentul de 10 ani

S-a aflat cum a reușit o femeie să nu plătească electricitatea timp de 10 ani, timp în care nu a făcut nimic ilegal. Așadar, la ce trucuri a apelat femeia timp de un deceniu pentru a nu plăti nimic la factura de curent, vezi în rîndurile de mai jos.

O femeie n-a mai plătit curentul de 10 ani. Ce a făcut pentru a scăpa de plata facturii

Plata facturii de lumină este una dintre acele cheltuieli lunare care, deși o avem planificată, tot ne afectează finanțele. Deși pare imposibil, există anumiți oameni, experți în făcut de economie, care plătesc foarte puțin sau chiar nimic pentru curentul electric.

Așadar, vedeți în continuare trucurile pe care le-a aplicat o femeie din Japonia timp de 10 ani, astfel încât nu a plătit niciun ban la factura de energie electrică, totul fiind legal.

O femeie găsit formula perfectă pentru a scăpa de factura de curent

De când a început pandemia, consumul de energie electrică a crescut, la fel și facturile de plătit. În mod surprinzător o femeie a găsit formula perfectă pentru a nu plăti nimic la facura de energie. Pentru asta, femeia din Tokio și-a schimbat complet stilul de viață.

Femeia se numește Chikako Fujii, are 62 de ani, și nu a mai plătit nicio factură de electricitate de 10 ani, profitând la maximum de autoconsum, în același timp timp fiind mai responsabilă cu mediul și cu finanțele ei.

De când a început femeia să aplice trucurile

„Am început cu acest stil de viață din cauza Marelui Cutremur din Japonia de Est din 2011. După cutremur, aici au fost programate de mai multe ori întreruperi de curent, așa că brusc s-a întrerupt curentul și am simțit că ar trebui să-mi pregătesc propria electricitate. Așa că am instalat un panou solar”, a dezvăluit Chikako Fujii într-un interviu pentru Associated Press.

Astăzi locuința lui Fujii are curent suficient pentru electrocasnice, precum și pentru lumină.

Femeia și-a cumpărat panouri solare

După cum ea însăși a afirmat, de la cutremurul din 2011 a achiziționat panouri solare care generează în medie 1.000 W într-o zi însorită, ceea ce oferă energie pentru iluminat și electrocasnice.

De asemenea, este bine pregătită pentru zilele înnorate. Are o bicicletă electrică pe care pedalează dimineața timp de 10 minute, generând astfel 10 W de electricitate, suficient pentru treburile de dimineață.

Cum face mâncare Chikako Fujii fără niciun ban

Fujii profită la maxim de resurse naturale, atunci când există zile însorite. Femeia are pe balcon n aragaz solar la care își gătește mâncarea. Aragazul solar este un aparat care folosește oglinzi pentru a concentra energia solară într-un punct central unde se încălzește suficient pentru a găti mâncarea.

„Mâncarea este deliciosă și nu utilizează gaz și electricitate. Aragazul solar poate fi folosit în cazul unui dezastru natural. Energia solară poate fi folosităîn mute feluri”, a adăugat femeia.

Urmăriți Playtech.ro și pe