Cum a reușit Gina Pistol să slăbească 15 kg în 5 săptămâni: „Rămâne între noi”

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească 15 kg în 5 săptămâni: „Rămâne între noi”
Cum a reusit Gina Pistol sa slabeasca 15 kg în 5 saptamani

Gina Pistol a revenit la silueta sa perfectă, la un an de la nașterea fiicei sale, Josephine. Vedeta de la Antena 1 a reușit să slăbească nu mai puțin de 15 kilograme, iar asta numai în cinci săptămâni. Gina Pistol, iubita lui Smiley a spus în ce a constat secretul reușitei sale. Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite este iar într-o formă de zile de mari!

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească 15 kg în 5 săptămâni

Gina Pistol s-a confruntat cu probleme de greutate chiar din prima lună în care a născut. Aceasta s-a ambiționat foarte tare să își recapete silueta, motiv pentru care a apelat la ajutorul unui specialist. Astfel, ea a reușit să slăbească 15 kilograme în 35 de zile. Cum la acea vreme nu i s-a recomandat să facă sport, puțină atenție de alimentație a ajutat-o să scape de o parte din kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a spus vedeta.

Dieta-minune a Ginei Pistol

Gina Pistol nu a ținut vreun secret și și-a informat urmăritorii de pe rețelele de socializare despre dieta minune cu care a reușit să slăbească 15 kilograme într-un timp atât de scurt. Planul alimentar urmat iubita lui Smiley a constat în:

  • Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango
  • Gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar
  • Masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre
  • Gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry

La data de 9 martie 2022, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit vârsta de un an. Artistul povestea despre micuță.

„Suntem foarte bucuroși că avem un copil sănătos, cuminte. E superbă, n-am ce să vă zic. Doarme noaptea. Acum, în ultima perioadă, e mai agitată, că i-au crescut dințișorii de jos și acum îi crește și al doilea dinte de sus. Am fost în vacanță toată familia. E greu, dar ea chiar a fost super cuminte, față de ce am experimentat eu în zborurile astea lungi cu alți copii. Cel mai greu e că își pierd răbdarea, după 4-5 ore, normal. E un copil foarte activ și dacă stai cu ea și te joci cu ea, nu ai nicio problemă. În momentul în care o lași să se plictisească, începe”, povestea Smiley.

Gina Pistol și-a reînceput activitatea, astfel că cei doi au apelat la ajutorul unei bone.