Cum a reușit Deea Maxer să slăbească și să elimine celulita. A dezvăluit secretul ei

de: Bișinicu Andreea
15 02. 2021

Se iubesc de mai bine de 16 ani. Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai reușite cupluri din showbizul românescu. Care este secretul relației lor longevive? Un lucru e cert: iubirea menține veșnic tineri și cu zâmbetul pe buze. Deea Maxer arată mai bine ca niciodată de când a dat jos kilogramele în plus care o deranjau. Cum a reușit Deea Maxer să elimine celulita. A dezvăluit secretul ei.

Cum a reușit Deea Maxer să slăbească și să elimine celulita

În ultimul timp, Deea Maxer a luat o decizie radicală. Frumoasa brunetă a decis să își modeleze trupul și s-a apucat de o dietă care a dat rezultate într-o perioadă scurtă de timp. Criticată fiind de internauții care o urmăresc pe rețelele de socializare, artista a început un regim pentru a dat jos kilogramele cumulate în sarcină. Cântăreața a reușit să slăbească cinci kilograme și a scăpat de celulită, prin alimentație sănătoasă și sport. Deși iubitul ei soț o iubește oricum, bruneta face orice pentru a arăta, mereu, impecabil:

„În vară am fost criticată de oamenii ce mă urmăresc pe rețelele de socializare că aș fi o mamă grasă. Cred că există puține femei care sunt mega slabe la 8 luni după naștere. E vorba de organism, de modul lui de a se recupera și de gena pe care o avem. Eu nu am fost atât de norocoasă. Și nici nu eram în perioada în care să am timp pentru mine”, a declarat Deea Maxer pentru click.ro.

Care este secretul relației de 16 ani dintre Deea și Dinu Maxer

În lumea tumultoasă a showbizului, care a fost presărată cu numeroase despărțiri și divorțuri în anul 2020, Deea și Dinu Maxer sunt un exemplu demn de urmat pentru toate cuplurile tinere și nu numai. Cei doi artiști sunt împreună de 16 ani și căsătoriți de 13 ani, iar relația dintre ei este la fel de frumoasă și pasională ca la început.

Frumoasa brunetă a împlinit 31 de ani pe data de 15 februarie și este cuplată cu fostul solist de la AXXA de pe vremea când avea numai 15 ani. Chiar dacă și-a serbat ziua de naștere duminică, pe 14 februarie, Deea Maxer a spus că pentru ea și Dinu nu există o zi specială de a sărbători iubirea, deoarece ei își fac mici atenții și își declară sentimentele în fiecare zi:

„Sunt cu Dinu de 16 ani și suntem căsătoriți de 13. Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind. Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, a declarat Deea Maxer pentru sursa citată.