Cum a reacționat unul din cei 10 copii ai lui Diego Maradona când a aflat că tatăl i-a murit

Diego Armando Maradona are 8 copii

Unul dintre cei 10 copii ai lui Diego Armando Maradona, internat fiind de coronavirus într-un spital din Italia, a vrut să fie externat astfel încât să își poată lua adio de la tatăl lui.

Băiatul lui Diego Armando Maradona, decizie radicală după ce a auzit vestea morții tatălui său. Ce a făcut acesta

Toată planeta este în stare de șoc de la aflarea veștii că Diego Armando Maradona a murit, însă familia celui mai mare fotbalist din toate timpurile este devastată, trâind un adevărat coșmar.

Diego Maradona, cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor s-a stins ieri din viață la vârsta de 60 de ani, astfel că întreaga planetă plânge dispariția mult prea rapidă a marelui sportiv. Cei care suferă cu adevărat de pierderea celebrului sportiv este familia. Diego Armando Maradona avea 8 copii.

Maradona are 10 copii cu 7 femei

Diego Armando Maradona este tatăl a zece copii făcuți cu șapte femei. Toți copiii, dar și fostele neveste vor fi  prezente la funeraliile celui care le-a făcut frumoase și mândre viețile.

Astfel, la aflarea veștii că celebrul lui părinte s-a stins din viață, unul dintre copiii lui, un bărbat în vârstă de 34 de ani care se afla în spital de mai multe zile, fiind bolnav de coronavirus, a luat o decizie drastică pentru a putea să fie alături de tatăl său pe ultimul drum.

Baiatul lui Maradona, infectat cu coronavirus

Astfel, potrivit presei internaționale, Diego Jr. și-a exprimat dorința de a fi externat din spitalul din Cotugno, Napoli, astfel încât să se deplaseze în Argentina pentru a se pregăti pentru funeraliile celebrului său tată.

Bărbatul se afla de mai multe zile în spital și urma să fie externat zilele acestea, însă iată că acum a luat această decizie pentru a putea să-și conducă părintele pentru ultimul drum și să-l vadă pentru ultima dată.

Băiatul lui Maradona ar putea rata funerariile tatălui său

Nu se știe încă dacă acest lucru va fi posibil. Medicii spun că după externarea pacienților tratați de coronavirus aceștia au nevoie de câteva zile de covalescență.

Chiar și așa, cererea de externare și toate birocrațiile au fost deja făcut de către fiul lui Diego Maradona, astfel încât să fie externat.

Cariera lui Diego Armando Maradona

Diego Armando Maradona a înscris 34 de goluri pentru echipa națională a Argentinei, în care a fost titluar de 91 de ori și a participat la patru ediții ale Cupei Mondiale: 1982 (Spania), 1986 (Mexic), 1990 (Italia) și 1994 (SUA). De asemenea, a fost campion mondial în anul 1986.

Diego Armando Maradona a decedat miercuri, acasă, după ce a făcut unstop cardio-respirator.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI