Cum a reacționat Tudor Chirilă când a văzut că fiica lui Adrian Minune a venit la Vocea României

de: Alexandra Chivu
20 09. 2019

La ”Vocea României” și-a făcut apariția Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune. Cum a reacționat Tudor Chirilă?

Reacția lui Tudor Chirilă când a văzut că fiica lui Adrian Minune a venit la ”Vocea României”

Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a venit la concursul ”Vocea României”. Pasionată de muzică, precum sora sa, Karmen, și tatăl lor, a pășit timid pe scena concursului de voci. Cu piesa ”My Kind of Love – Emeli Sande”, a ridicat publicul în picioare și a întors un scaun, pe cel al lui Horia Brenciu, bucuros că are un alt oaspete în echipa sa. Necunoscând-o la început, antrenorul a întrebat-o cine e și cu ce ocazie la Vocea.

Mai târziu, toată lumea s-a luminat când a auzit că este fiica lui Adrian Minune. De altfel, acesta a fost și unul dintre motivele pentru care a dorit să simtă experiența Vocii. Fata a declarat că, prin această aventură, a vrut să arate ”lumii că premiile mele au fost făcute de mine, și nu de numele lui”. Mai mult, a mărturisit și că nu dorește să cânte manele precum tatăl ei și că cel mai mult i-ar plăcea să ajungă precum Beyonce.

Cum a reacționat solistul de la Vama?

„E bine că jurații nu vor ști cine sunt. Aici voi arăta lumii întregi că nu sunt fata lui tata, dacă șe vor întoarce scaunele. De ce tata cântă manele și nu e Pavaroti. Nu aș dori să când manele, să fiu ca tata. Mediul lor nu mi se potrivește. Nu mi se pare un mediu bun. sigur pentru o fată. Aș vrea să ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult aș vrea să ajung ca Beyonce”, a spus Adriana.

Adriana a venit la Vocea României

Cât despre dorința ei de a demonstra că poate face ceva, fără ca numele să-i fie alăturat de cel al tatălui ei, inițiativa a fost aplaudată de jurați, în special de Tudor Chirilă. Solistul de la Vama a spus că știe ce înseamnă să trăiești în umbra unui nume și că e greu să scapi de o astfel de povară.

„Eu știu ce înseamnă să trăiești sub presiunea tatălui tău, a unui nume mare. Mi se pare frumos că Vocea României a ajuns să fie locul unde vii ca să scapi de povara unui astfel de nume și să îți arăți adevărata valoare! Felicitări!”, a conchis Tudor Chirilă, vizibil marcat de povestea Adrianei Simionescu.