Cum a reacționat Simona Halep după ce antrenorul Darren Cahill a renunţat să o mai antreneze

Autor: Redacția - 10.11.2018, 08:09

Simona Halep a confirmat, vineri, despărțirea de antrenorul ei din ultimele patru sezoane, Darren Cahill, printr-un mesaj emoționant. Astfel, romanca nu va mai fi pregatita de tehnicianul australian incepand cu sezonul 2019.

Simona a ținut să îi mulțumească tehnicianului pentru tot ce a făcut pentru ea și a precizat că va rămâne apropiată de acesta chiar dacă nu vor mai colabora.

„Îți mulțumesc foarte mult, Darren, pentru toată muncă depusă și sprijinul incredibil pe care mi l-ai acordat în ultimii patru ani.

Am fost norocoasă să te am alături de mine și ce călătorie am avut! Îți doresc ție și familiei tale tot binele din lume și sunt sigură că ne vom revedea curând”, a transmis Halep pe un site de socializare.

Darren Cahill a anunțat, vineri seară, că nu o va mai antrena pe Simona în sezonul următor.

Australianul a explicat că a luat această decizie din motive familiale, pentru că își dorește să stea un an de zile acasă alături de copii, scriu cei de la Ziare.com.

„Vreau să anunț că eu și Simona nu ne vom mai continuă parteneriatul în 2019, singurul motiv fiind unul familial din partea mea”, a scris Cahill pe un site de socializare.

„După ce m-am gândit și după ce am discutat mult, după ani de zile cu peste 30 de săptămâni pe drumuri, departe de familie, am decis să iau o pauză de un an din antrenorat pentru a stă mai mult timp acasă și pentru a-mi susține copiii, care intră într-o fază importantă a vieților lor.

Vreau să îi mulțumesc Simonei pentru ultimii 4 ani, care au fost minunați. Înțelegerea, personalitatea, etică muncii, generozitatea și profesionalismul de care a dat dovadă au făcut colaborarea cu ea o adevărată plăcere. Este o tânără cu clasă și o persoană pe care o respect mult, ceea ce e mai important decât orice rezultat pe care l-a obținut. Pe scurt, am avut un job de vis și vreau să îi mulțumesc că a făcut acest lucru posibil.

Îi doresc Simonei și echipei sale succes și abia aștept să o susțin de pe margine anul viitor. Vreau să îi menționez pe Theo Cercel, Andrei Cristofor și Virginia Ruzici, care m-au susținut, au crezut în mine și mi-au devenit prieteni. În final, le mulțumesc fanilor români care au arătat pasiune și susținere pentru față lor. Sunteți grozavi, serios! Va mulțumesc că ați adoptat acest australian că pe unul de al vostru în ultimii 4 ani și că m-ați făcut să mă simț binevenit în țara voastră în ultimii 4 ani. Mulțumesc!”

Darren Cahill a precizat pe final că nu va renunță la rolul de comentator pentru postul ESPN la Australian Open, UȘ Open și Wimbledon în 2019.

Simona are aproape două luni să își aleagă un nou antrenor alături de care să înceapă sezonul 2019.


Citește și...