Simona Halep, veste teribilă pentru cariera ei: ce afecțiune medicală are

Simona Halep, veste teribilă pentru cariera ei: ce afecțiune medicală are

Simona Halep a anunțat, pe Facebook, că starea ei de sănătate nu e prea bună. A explicat că trebuie să facă mai multe investigații, dar deocamdată știe ce are. Mai trebuie să știe ce face pe viitor.

Simona Halep a anunțat pe Facebook că are hernie de disc. Mesajul a fost transmis în engleză. Conform acesteia, urmează să facă mai multe investigații ca să știe ce face. În cel mai rău caz, va trebui să se opereze.

„Am fost suspusă unui RMN și am aflat că am hernie de disc. Voi vorbi cu doctorii zilele următoare și sper să mă întorc în curând pe teren”, a scris Simona Halep în mesajul pentru fanii ei.

Foarte probabil, Simona Halep nu va mai participa la niciun turneu în acest an. Jucătoarea mai trebuia să joace la Moscova și la Turneul Campioanelor de la Singapore. Asta după ce s-a retras recent de la un alt mare turneu.

Pe 30 septembrie, tenismena a abandonat în meciul cu Ons Jabeur din primul tur de la China Open. Ea s-a retras după primul set, pierdut cu 6-1, din cauza problemelor fizice.

Tot în septembrie, Simona Halep a fost învinsă cu scorul de 6-0, 7-5 de Dominika Cibulkova (din Slovacia și locul 31 WTA), în turul al doilea al Wuhan Open. A fost o fază în care Halep a fost acceptată direct.

Simona Halep a acuzat dureri la spate şi la coapsa stângă. Acum știm și de ce.

În cazul afecțiunii de hernie de disc, aceasta este o afecțiune neurologică. Survine când unul dintre discurile coloanei vertebrale se deplasează și astfel duce la apariția unor dureri de spate foarte intense.

Deocamdată, Simona Halep ia pauză din postura de lider mondial WTA.