Cum a reacționat Ludovic Orban când a fost acuzat că ar consuma prea mult alcool. ”Sunt acuzat că sunt bețiv”

Cum a reacționat Ludovic Orban când a fost acuzat că ar consuma prea mult alcool. ”Sunt acuzat că sunt bețiv”
Ludovic Orban este acuzat de adversarii politici că ar consuma prea mult alcool

Adversarii politici ai lui Ludovic Orban l-au criticat vehement în ultima vreme, iar acuzele continuă să curgă la adresa lui și după preluarea funcției de premier al României. Liderul PNL a fost acuzat, între altele, că ar consuma prea mult alcool. Ultima reacție oferită de liderul PNL cu privire la acest subiect a fost oferită în anul 2016, când era candidat la Primăria Capitalei.

Ludovic Orban este acuzat de adversarii politici că ar consuma prea mult alcool

„Mă atacă internauţii plătiţi că sunt beţiv, alcoolic, în condiţiile în care toţi cei care mă cunosc ştiu că eu nu consum alcool, dar ei atacă pentru că sunt câteva tipuri de acuzaţii în care este foarte greu să demonstrezi contrariul. Cum poţi să demonstrezi că tu nu bei? Nu ai cum să demonstrezi lucrul ăsta. Nu am mai consumat alcool de 12 ani”, a declarat Ludovic Orban în anul 2016, când s-a înscris în cursa pentru Primăria Municipiului București.

Liderul PNL apare în mai multe filmulețe la diferite petreceri, astfel că mulți și-au creat impresia că acestuia i-ar plăcea să bea și că nu ar fi potrivit pentru a ocupa funcții publice. Ludovic Orban a precizat însă că este foarte responsabil atunci când vine vorba de muncă.

„În mare parte am fost prezentat ca un om petrecăreţ. Nu este aşa, eu sunt un om care muncesc 14 ore pe zi, sunt un om extrem de metodic. De exemplu în Primăria Capitalei sau într-un minister trebuie să iei decizii în care trebuie să te documentezi ca să iei decizia potrivită, să îţi asumi răspunderi. Nu mi-am permis niciodată să iau decizii fără să mă documentez şi să cunosc cât de cât problemele”, a mai spus Orban.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI