Cum a reacționat Lora când a aflat că Andreea Bălan confirmă despărțirea. Ce au în comun cele două

Lora, prima reacție după ce Andreea a confirmat divorțul de Burcea

Andreea Bălan trece prin momente extrem de grele. Nimeni n-ar fi intuit, în urmă cu câteva săptămâni, că viața ei se va schimba atât de tare. Ce i-a scris Lora după ce solista a confirmat despărțirea definitivă de tatăl copiilor săi și ce au în comun cele două vedete?

Lora, reacție după ce Bălan confirmă divorțul de Burcea

Viața Andreei Bălan urmează să se schimbe definitiv în scurt timp. Deși zvonurile susțineau că aceasta va avea răbdare ca George să-și încheie socotelile cu justiția, mai apoi să depună actele de divorț, totul s-a schimbat. Surse din apropierea cuplului au susținut că o conversație recentă de-a lor le-a pus capat. Totul s-a terminat între ei, iar actele de divorț urmează să fie depuse în viitorul apropiat. Andreea nu mai are speranța că George să se schimbe, așa că au hotărât de comun acord să-și încheie socotelile la notar, nu în instanță.

Andreea a postat de curând un mesaj în care afirmă că toate detaliile prezentate în presă despre căsnicia sa sunt adevărate. Aceasta le-a mulțumit fanilor pentru susținere și a subliniat faptul că nu poate spune mai multe, pentru că „Ella și Clara trebuie protejate.” Lora îi este alături în cele mai grele momente. Colega sa de breaslă i-a lăsat un comentariu în dreptul postării în cauză în care i-a mărturisit că o susține. Cea din urmă înțelege perfect stările prin care trece Andreea, pentru că și a avut parte de un mariaj eșuat și de un divorț cu scandal. „Ai toată susținerea mea”, i-a spus iubita lui Ghenu.

Lora, reacție la postarea Andreei Bălan în care recunoaște că va divorța e Burcea. Ce au cele două în comun?
Lora, reacție la postarea Andreei în care confirmă divorțul de Burcea. Ce au cele două în comun?

„Ceea ce s-a scris în presă este adevărat”

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere ?Le-am citit pe toate ❤️ Tot ce pot să vă spun, este ca, ceea ce s-a scris în presă, este adevărat. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella și Clara trebuie potejate. ??
Vă îmbrățișez cu drag?, mereu a voastra AB ???”
Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI