Cum a reacționat Gigi Becali după ce a născut fiica lui. Teodora l-a făcut bunic pentru prima oară

Cum a reacționat Gigi Becali după ce a născut fiica lui. Teodora l-a făcut bunic pentru prima oară
Gigi Becali, decizie radicală! L-a dat afară de la echipă

Gigi Becali nu s-a mai implicat în derby-ul FCSB-CFR Cluj, care s-a desfășurat duminică seară. Finanțatorul anunțase că va face 4 schimbări dacă jocul nu se va desfășura așa cum îi place lui. După ce fiica sa a născut, omul de afaceri a anunțat că nu îl mai intresesează nimic în afară de fiica sa, Teodora, și proaspăta sa nepoțică.

Reacția lui Gigi Becali după ce fiica lui a născut. Teodora l-a făcut pentru prima oară bunic

Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj s-a terminat cu 0-1. Gigi Becali anunțase înaintea meciului că ar putea face 4 schimbări la pauză, dacă jocul nu va fi pe placul său. Finanțatorul roș-albaștrilor s-a răzgândit însă, nu s-a mai implicat în mersul meciului.

Gigi Becali nu mai este interesat de fotobal în această perioadă, după aflarea veștii că fiica sa, Teodora, a născut o fetiță. Finanțatorul FCSB anunțase ca va face 4 schimbări la pauza derby-ului FCSB-CFR Cluj, dacă meciul nu se va derula cum vrea el. După aflarea veștii că a devenit bunic, sarcina jocului i-a revenit, după cum altfel este și normal, antrenorului Bogdan Vintilă.

Gigi și Teodora Becali
Gigi și Teodora Becali

Gigi Becali, prea bucuros că a devenit bunic ca să-l mai intereseze fotbalul

Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze altceva acum, fotbal sau altceva. Să fie toată lumea sănătoasă”, a spus Gigi Becali.

Meciul de fotbal dintre CFR și FCSB a avut loc duminică, la Cluj, de la ora 20:00. Partida s-a încheiat cu 1-0, în defavoarea echipei lui Gigi Becali. Finanțatorul FCSB a primit vestea că a devenit bunic chiar în ziua marelui derby. Fiica sa cea mare, Teodora Becali, a născut o fetiță, fapt care l-a făcut pe Gigi Becali să lase de-o parte păroblema fotbalului.

Cu cine s-a căsătorit Teodora Becali

Fata finanțatorului FCS Gigi Becali, Teodora, s-a căsătorit în luna octombire a anului trecut cu Mihai Mincu. Latifundiarul din Pipera a făcut show la nunta fiicei sale în vârstă de 24 de ani. ”Mă bucur că Teo a mea s-a căsătorit cu un om de aur. Am trei prințese și acum mai am un prinț”, declara atunci Gigi Becali.