29 apr. 2024 | 11:58

Cum a reacționat Dana Budeanu după ce Andra i-a spus că o iubește. Mesajul emoționant care le-a apropiat pe cele două vedete

Monden
Cum a reacționat Dana Budeanu după ce Andra i-a spus că o iubește. Mesajul emoționant care le-a apropiat pe cele două vedete
Dana Budeanu este fana Andrei

Dana Budeanu este o fană înfocată a Andrei Măruță, iar recent a fost prezentă la concertul „Tradițional” susținut de artistă la Sala Palatului din București. Creatoarea de modă nu s-a abținut și a avut numai cuvinte de laudă la adresa soției lui Cătălin Măruță.  Ce mesaj a apărut pe pagina ei de Instagram?

Dana Budeanu, reacție emoționantă la adresa Andrei

Duminică seară, 28 aprilie 2024, Andra a susținut concertul „Tradițional” la Sala Palatului din Capitală. Solista de 37 de ani este una dintre cele mai iubite din România, iar printre fanii săi se numără și Dana Budeanu. Celebra creatoare de modă a fost prezentă la ultimul concert al Andrei, iar la final a complimentat-o pe aceasta. Pe social media, Dana Budeanu a avut un mesaj emoționant pentru cântăreață.

Vezi și: Unde a fost văzută Dana Budeanu în acest weekend. E total neaşteptat, ţinuta a atras privirile trecătorilor

Creatoarea de modă, impresionată de prestația artistei pe scenă

„Andra, ai unit românii de pretutindeni” „A fost odată o fetiță, pe care eu am avut șansă să o cunosc, când încă visa la ceea ce astăzi a devenit iubirea României, Andra! A fost odată România, cea plină doar de frumos, de folclor, de doina, de viață, de credință, de fericire, de dor!

A fost odată muzică, cea care ne unește sufletele și nu ne lasă mințile să ne mintă! A fost odată iubirea pură, cea de azi de la Sala Palatului! ASTA E ROMÂNIA MEA ȘI NICIO ALTĂ! Mulțumesc @andra că ai unit românii de pretutindeni 🤎”, a scris Dana Budeanu, pe rețelele de socializare.

Andra nu a rămas indiferentă la mesajul Danei Budeanu și i-a răspuns: „Te iubesc!❤️”. 

Dana Budeanu le critică pe femeile care mănâncă vegan de Paște

Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale vedete din lumea showbiz-ului și spune mereu lucrurilor pe nume! Ea nu se poate abține de la comentarii dacă are un subiect interesant. Așa se face că, recent, creatoarea de modă și-a exprimat părerea cu privire la femeile care optează pentru un stil de viață vegan și pe care şi-l etalează chiar și de sărbătorile pascale.

În vreme ce unele gospodinele se străduiesc să prepare mâncăruri delicioase pentru masa de Paște, există și o categorie de persoane care resping vehement ideea de a consuma bucate tradiționale românești. În schimb, preferă să mănânce tot felul de gustări vegane, pentru a evitat total consumul de carne sau alte produse care se obțin de la animale.

„Vine Paștele acum, se pregătesc astea, au o rețetă de miel vegan, din ce? Din ciorapi pisați? Din ce faceți miel vegan? Știi ce se întâmplă „zici că e carne, plant based”. Ok, din ce este? Din plastic pisat sau din ce este? Cum arată? Din ce e făcut? Ce înseamnă cretinismul ăsta? Din ce faci drob? „Dar nu trebuie să mănâncă neapărat drob”, dar voi ce mâncați, nebunelor, de Paște? Soia? Tofu cu avocado?”, a spus Dana Budeanu, într-un clip postat pe canalul ei de Youtube.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Simona Halep a fost exclusă. Este cea mai grea lovitură pentru marea campioană
Capital.ro
Mişcare de ultim moment cu privire la cardul de energie. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro