Cum a reacționat asistenta maternală, după ce judecătorii au decis că Sorina poate pleca din țară

Cum a reacționat asistenta maternală, după ce judecătorii au decis că Sorina poate pleca din țară
Decizie finală în cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă. Micuța poate pleca în SUA

Asistenta maternală a Sorinei a reacționat la vestea că micuța poate acum să părăsească România. Ce spun soțiii Șărămăt despre cazul fetiței din Baia de Aramă și despre plecarea ei în Statele Unite ale Americii?

Caz Sorina: Familia de asistenți maternali, despre plecarea fetiței în SUA

Tribunalul Slatina a decis, în cursul zilei de astăzi, că Sorina poate în sfârșit să plece în Statele Unite ale Americii. Familia Șărămăt la care a locuit fetița până la scandalul care a făcut înconjurul țării, a aflat că aceasta poate părăsi țara natală. Magistrații de la Slatina au respins cererea procurorului general, prin urmare, s-a decis astăzi ca Sorina să părăsească România alături de părinții adoptivi. Micuța, în vârstă de 8 ani, din Baia de Aramă, va fi acum sub protecția unei familii de români stabilite în SUA. Din păcate, acest lucru care este benefic pentru fata i-a nemulțumit profund pe cei din familia Șărămăt. ”Ne așteptam la o asemenea decizie, suntem obișnuiți cu ceea ce se întâmplă în Justiție.

Dar nu abandonăm, vom lupta până la ultima picătură de sânge pentru Sorina. Oricum, deja avem câteva acțiuni în justiție, încercăm să întoarcem rezultatul chiar dacă acțiunea noastră este, deja, una disperată. Dar nu o vom abandona, vom face totul pentru a fi, din nou, alături de noi, acolo unde îi este locul, acolo unde este ea fericită”, a spus Vasile Șărămăt, pentru wowbiz.ro. De asemenea, a mărturisit și că nu vor fi niciodată împăcați cu decizia luată de justiție și că se așteptau la aceasta, doar că au sperat până în pânzele albe că lucrurile vor lua o altă întorsătură.

Sorina poate pleca în SUA. Ce spun asistenții maternali la care a locuit?
Sorina poate pleca în SUA. Ce spun asistenții maternali la care a locuit?

Cazul Sorinei

Sorina a fost dată în palsament în anul 2012, moment din care a rămas , vreme de 7 ani, la familia care a luat-o în asistență maternală. În primavara lui 2018, asistenta a depus o cerere de adopție, iar, conform documentelor, i s-a arătat faptul că Sorina se află în ”procedură de potrivire”. Asistentei maternale i s-a retras atestatul , astfel că nu mai are niciun drept legal asupra fetiței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI