21 iul. 2022 | 16:07

Cum a rămas Sebastian Dobrincu fără 40.000 de dolari de pe card, în câteva ore. Ce s-a întâmplat

Monden
Cum a rămas Sebastian Dobrincu fără 40.000 de dolari de pe card, în câteva ore. Ce s-a întâmplat
Cum a pierdut Sebastian Dobrincu bani. Tânărul și-a pierdut cardul de credit în Los Angeles. Ce și-a cumpărat persoana străină.

Lovitură pentru Sebastian Dobrincu. Imediat ce s-a întors din vacanță în Los Angeles, unde locuiește, tânărul în vârstă de 23 de ani a avut parte de o surpriză neplăcută. Multimilionarul român și-a pierdut cardul de credit. Și nu doar că și l-a pierdut, dar a avut parte și de o pagubă în valoare de 40.000 de dolari. Află cum a pierdut Sebastian Dobrincu o mulțime de bani.

Cum a pierdut Sebastian Dobrincu o mulțime de bani

Sebastian Dobrincu și-a pierdut cardul de credit în inima orașului Los Angeles. Paguba a fost cu atât mai mare cu cât cea sau cel care i-a găsit cardul se pare că nu a avut nicio intenție de a-l raporta sau de a-l returna. Imediat ce a pus mâna pe el, persoana cu pricina a năvălit în restaurante și case de modă de lux, unde și-a făcut toate mofturile.

Întreaga întâmplare a fost făcută publică de către Sebastian Dobrincu. Tânărul multimilionar român a povestit cum s-a întâmplat totul pe conturile sale de socializare. Potrivit relatărilor lui, din fericire, a avut acces în continuare la aplicația mobilă de la bancă. Astfel, a putut să urmărească fiecare tranzacție ce avea loc.

Potrivit informațiilor furnizate de către tânărul afacerist, numai pe câteva haine, persoana care i-a furat cardul a cheltuit o sumă nu mai mică de 25.000 de dolari. Ce a făcut Sebastian Dobrincu?! Când a văzut cum evoluează lucrurile, a apelat la serviciile băncii unde era înregistrat și a raportat furtul de card. Spre liniștea lui, tânărul a reușit să recupereze și banii pierduți.

Ce se întâmplă cu cel/cea care a furat cardul de credit

Dincolo de acest lucru, însă, lucrurile nu stau deloc bine pentru persoana care a furat cardul de credit. Așa cum a povestit Sebastian Dobrincu, autoritățile din Statele Unite nu au rămas indiferente și au intrat pe fir. Poliția a deschis o anchetă împotriva persoanei care a furat cardul bancar imediat după disparația sa.

În tot acest proces, cheltuitorul sau cheltuitoarea banilor lui Sebastian Dobrincu are un mare dezavantaj: a făcut cumpărături în zone în care erau amplasate foarte multe camere de supraveghere.

Citește și: Ce trebuie să faci imediat dacă ți-ai pierdut sau ți-a fost furat cardul în străinătate. Pașii pe care trebuie să îi urmezi

„Am recuperat banii, vă dați seama. A început și Poliția o anchetă. Nu mă mai întrebați de PIN. Era un card de credit. Dacă îl ducea mintea făcea tranzacții online, nu mergea în magazine și în restaurante pline de camere. O să poarte Dior la închisoare acum”, s-a exprimat Sebastian Dobrincu, pe conturile sale de socializare.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Orașul din România de unde pleacă toți locuitorii. Zona este superbă, cândva era un important centru industrial, însă oamenii nu mai vor să locuiască aici
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Ion Iliescu, despre scena balconului din Piața Revoluției: A fost climaxul filmului de groază ceaușist
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Caută semnul pe cutie! Medicamentele pe care șoferii nu trebuie să le ia. Vor rămâne fără permis
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
BANI mai MULȚI LA PENSIE! CE ADEVERINȚE trebuie DEPUSE de FAPT
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Il mai știi pe Emiluț, copilul devenit viral pentru că nu voia să meargă la grădiniță? Cum arată acum, la 12 ani
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro