Cum a rămas o româncă fără 4.000 de lei de pe card. Ce s-a întâmplat după ce și-a băgat PIN-ul în bancomat

Cum a rămas o româncă fără 4.000 de lei de pe card. Ce s-a întâmplat după ce și-a băgat PIN-ul în bancomat
Cum a rămas o româncă fără 4.000 de lei de pe card. Ce s-a întâmplat după ce și-a băgat PIN-ul în bancomat

O femeie de 37 de ani din Capitala Republicii Moldova a rămas fără 4.000 de lei, după ce a încercat să extragă banii de pe un card. Femeia a încercat să retragă banii, iar bancomatul i-a dat eroare de cîteva ori, astfel că femeia a plecat. Bancomatul a eliberat banii după ce aceasta plecase din zonă. Banii au fost luați de un bărbat pe care poliția încearcă să îl identifice acum.

Cum a rămas o femeie fără 4.000 de lei de pe card. Ce s-a întâmplat după ce a introdus PIN-ul în bancomat

O femeie din Chișinău a rămas fără 4000 de lei după ce bancomatul i-a dat eroare în momentul în care a vrut să facă o retragere. Femeia a crezut că este defect astfel că a plecat, numai că mașinăria a scos banii după plecarea ei. Incidentul a avut loc pe 14 iulie, pe bulevardul Moscovei din sectorul Râșcani al Chișinăului.

Bancomatul a arătat de câteva ori eroare. Astfel, femeia văzând că suma indicată nu poate fi eliberată, femeia a plecat. Puțin mai târziu, doamna a primit un mesaj, care informa că bancomatul i-a eliberat suma indicată anterior. Imediat femeia s-a întors, dar degeaba, banii nu au mai fost de găsit. Polițiștii moldoveni caută să îl identifice pe bărbatul apărut în înregistrarea de la bancomat.

Bărbatul suspectat că ar fi luat banii din bancomat
Bărbatul suspectat că ar fi luat banii din bancomat

Cel care a luat banii, cercetat penal

Acesta urmează a fi identificat și cercetat penal pentru faptul sustragerii pe ascuns a banilor. De asemenea, polițiștii fac un apel la persoanele care îl recunosc pe bărbat. Acestea sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 060454197, iar confidenţialitatea surselor de informare va fi garantată.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar potrivit legislației în vigoare suspectul riscă o pedeapsă cu amendă de până la 67.500 lei, muncă neplătită în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Hoții au aruncat două bancomate în aer la Otopeni

Pe de altă parte, în Otopeni, județul Ilfov, hoții au aruncat două bancomate de la parterul unui bloc în aer, pentru a fura banii din ele. Bubuitura a fost atât de mare încât oamenii din zonă au crezut că are loc un cutremur.

Nimeni nu a fost rănit în explozie, iar un bancomat a fost luat cu totul de către hoți. Oamenii legi au făcut cercetări la fața locului, iar banca va face monetarul pentru a vedea care este paguba. De asemenea, polțiștii vor face cercetări să vadă cum au acționat răufăcătorii.

Cinci bancomate au fost aruncate în aer în acest an, în România

Pe parcursul acestui an, în România, au avut loc cinci furturi prin explozie la bancomate. Făptuitorii au fost prinși și arestați.

„Poliţiştii au depistat în flagrant delict, la data de 20 martie, în localitatea Ozun, judeţul Covasna, doi bărbaţi, cu vârste de 25, respectiv 38 de ani, în timp ce ar fi sustras bani dintr-un bancomat prin producerea unei deflagraţii. Ulterior, în municipiul Braşov, într-o benzinărie, a fost depistat un alt bărbat, care le-ar fi facilitat transportul”, arăta un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI