Cum a rămas Elena Merișoreanu fără o sumă importantă de bani. A fost sunată și a rămas fără cuvinte (exclusiv)

de: Bișinicu Andreea
02 06. 2021

Artista Elena Merișoreanu se recuperează după operația delicată pe care a suferit-o în partea abdominală. Solista se simte mai bine și este gata să revină pe scenă, dar lucrurile nu au mers conform planurilor sale. Cum a pierdut Elena Merișoreanu o sumă uriașă de bani din cauza unui eveniment.

Cum a rămas Elena Merișoreanu fără o sumă importantă de bani

Elena Merișoreanu nu mai are nevoie de niciun fel de descriere. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, iar vocea ei a alinat sufletele a milioane de români, de-a lungul anilor.

Recent, solista a suferit o intervenție chirurgicală delicată la fiere. Momentan, artista se recuperează după operația pentru îndepărtarea pietrelor și urmează întocmai indicațiile medicilor.

Deși era dornică de a reveni pe scenă, Elenei Merișoreanu tocmai i s-a anulat un eveniment important. Artista trebuia să cânte la o nuntă dar mirii s-au despărțit între timp, fapt în urma căruia vedeta a rămas fără o sumă frumușică de bani, având în vedere că i-au cerut avansul înapoi.

„Trebuia să am o nuntă, dar s-au despărțit mirii, în pandemie, și nu mai pot merge să cânt acolo, mi-au cerut avansul înapoi. Mi-au zis să vin când o să își găsească băiatul altă fată. În perioada aceasta, nu prea am luat nunți, pentru că, la țară, oamenii fac petreceri cu câte 200-300 de persoane și, din câte am înțeles, cei din mediul rural nu vor să se vaccineze. Am pierdut foarte multe nunți, aveam evenimente aproape în fiecare weekend, înainte de pandemie”, ne-a mai spus Elena Merișoreanu, pentru impact.ro

Nu mă mai omor cu spectacolele, nu trăiesc din asta, am pensie frumoasă, după atâția ani de muncă, este bine. Eu zic că trebuie să mă bucur de ce am strâns până acum. Am ce îmi trebuie, după atâția ani de muncă, copiii sunt la casa lor, au locuri închiriate, mașinile lor.

Cum se simte Elena Merișoreanu după operația de pietre la fiere

Aceasta nu este prima dată când Elena Merișoreanu a ajuns pe patul de spital. Anul trecut, celebra interpretă s-a operat la picior, după ce a fost diagnosticată cu artroză de medicii Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, din Capitală.

Medicul m-a sfătuit să nu mănânc prăjeli, ci doar mâncare la grătar. Nu depind de nimeni, după intervenție, eu pot să merg pe picioarele mele, însă nu trebuie să fac un efort anume. Luni o să merg la spital, ca să îmi scoată firele și, cam atât, o să fie totul bine. O lună trebuie să țin regim. Acum sunt foarte bine, nu mai am dureri de stomac.

Am fost la spital și mi-am făcut o radiografie, nu mă simțeam prea bine în ultima vreme. Medicul mi-a găsit pietre la fiere și trebuie să mă operez urgent. Mi-a spus doctorul că am o găleată de pietre la fiere.

Nu am participat la nicio emisiune, pentru că nu mi-am terminat recuperarea cu piciorul. Așa că mai stau o săptămână și când vin fac flotări și toate nebuniile. Operația nu a fost grea și am ajuns pe mâna unui medic care merită întreaga apreciere. Am făcut recuperarea, am venit acasă. Nu am simțit că am stat trei luni în casă, pentru că lucrez la un CD”, a declarat Elena Merișoreanu, exclusiv pentru impact.ro