Cum a pierdut familia lui Dumitru Sechelariu averea de sute de milioane de euro în câțiva ani. Traiul modest al moștenitorilor

Cum a pierdut familia lui Dumitru Sechelariu averea de sute de milioane de euro în câțiva ani. Traiul modest al moștenitorilor

La șapte ani de la moartea lui Dumitru Sechelariu, unul dintre cele mai controversate personaje din fotbal, familia acestuia a intrat în faliment. Soția acestuia a fost nevoită să vândă o parte din afaceri.

Cum și-a pierdut familia lui Dumitru Sechelariu averea

“Despre viața mea s-ar putea scrie o carte”, afirma Dumitru Sechelariu în urmă cu un deceniu. Astfel, traseul vieții sale a fost a fost ca un bumerang. Un băiat sărac, fără studii superioare, care a urcat rapid pe scara socială. A intrat apoi în lumea afacerilor, a făcut sute de milioane de euro, a fost primar al Bacăului și patron al echipei de fotbal FCM Bacău. Însă căderea lui Dumitru Sechelariu începe în anul 2010, după ani întregi de opulență, în care a demonstrat că poate face bani din piatră seacă.

Măcinat fiind de boli, acesta se retrage încet-încet din lumina reflectoarelor și a început să renunțe la afaceri și chiar să lase în derivă echipa sa de suflet. În anul 2013, acesta a murit pe un pat de spital din Viena, în urma unui infarct. El fusese diagnosticat cu cancer la plămâni, dar și-a dat ultima suflare înainte de a începe chimioterapia.

”Nu mai au absolut niciun ban”

La înmormântarea lui au venit zeci de persoane, blocând întreg centrul orașului Bacău. În urma omului de afaceri au rămas o soție și patru copii, respectiv trei fete și un băiat. Încă de pe atunci se vorbea pe la colțuri că Dumitru Sechelariu a ajuns atât de sărac încât costurile internării sale la Viena le-ar fi suportat fostul arbitru Adrian Porumboiu. Anii au trecut, iar peste celebra familie s-a așternut liniștea.

“Nu mai au absolut niciun ban, au vândut tot ceea ce aveau: apartamente, terenuri. Trăiesc toți din niște dividente, dar vorbim de sume mici. Acum sunt nevoiți să trăiască toți cu vreo 4.000 de euro pe lună. Nu mai au nici mașinile de lux de dinainte, s-a dus totul pe apa sâmbetii. Laudieta (n.r: soția lui Dumitru Sechelariu) este o femeie cumpătată și se drămuiește așa cum poate”, a dezvăluit o sursă apropiată familiei lui Dumitru Sechelariu, pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI