Cum a petrecut Dani Oțil prima noapte alături de bebelușul său. Ce a pățit vedeta Antenei 1

Cum a petrecut Dani Oțil prima noapte alături de bebelușul său. Ce a pățit vedeta Antenei 1
Cum a petrecut Dani Otil prima noapte alaturi de bebelusul sau. Ce a patit vedeta Antenei 1

Dani Oțil se poate lăuda că este cel mai fericit bărbat din lume. Soția lui Gabriela Prisăcariu a născut, acum câteva zile, un băiețel perfect sănătos, iar de atunci întregul lor univers s-a schimbat. Cum se descurcă matinalul de la Neatza în postura de tătic.

Dani Oțil, prima noapte în rolul de tătic pentru bebelușul său

Acum câteva zile, Dani Oțil a devenit tată pentru prima oară atunci când soția lui, frumoasa Gabriela Prisăcariu a născut băiețelul pe care-l alintă, cu dragoste, „Cârcel”.

Extrem de emoționat și fericit, așa cum este orice părinte atunci când își vede copilul pentru prima dată, Dani Oțil a povestit cum a fost pentru el prima noapte alături de fiul său nou-născut. Recent, simpaticul prezentator TV de la Antena 1 a dezvăluit detalii incredibile din viața lor de familie.

După ce a fost externată din maternitate, doamna Oțil și-a dus bebelușul acasă, acolo unde a deschis ochii să vadă privirea înlăcrimată și plină de iubire a tăticului său Dani Oțil.

Vedeta și frumosul topmodel ar fi avut parte de o noapte albă de neuitat, ore în care au stat să-l supravegheze în permanență pe micuțul „Cârcel”, pentru a se asigura că totul este în regulă și micuțul prinț nu are nevoie de nimic.

Obosit dar fericit, Dani Oțil a postat un mesaj amuzant pe contul său de Instagram, prin care le-a explicat fanilor săi cât de mult a dormit, de fapt, amintindu-și de perioada studenției.

„Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă patru băieți.”, a fost mesajul haios al lui Dani Oțil, scris în dulcele-i stil clasic.

Gabriela Prisăcariu, prima reacție după ce l-a născut pe fiul ei

Vineri, 10 septembrie, Gabriela Prisăcariu l-a adus pe lume pe fiul ei și al prezentatorului TV Dani Oțil, prilej de mare bucurie în familia celor două vedete. Superbul topmodel a oferit prima reacție după ce și-a văzut bebelușul în brațe, cu doar câteva ore înainte de a se externa din spital.

„Am reușit să mă dezmeticesc puțin și profit de faptul că bebe este la ultimul control plecat, pentru că astăzi ne externăm. Mergem acăsică! De abia aștept!

Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10 jumătate, prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce am făcut cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a mai povestit proaspăta mămică.”, a mărturisit frumoasa Gabriela Prisăcariu pe InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI