Cum a murit un bărbat după ce a mâncat un mic. Medicii au explicat greșeala care i-a fost fatală

Cum a murit un bărbat după ce a mâncat un mic. Medicii au explicat greșeala care i-a fost fatală
Un weekend cu relaxare, căldură și grătare

În weekend-ul, care tocmai s-a terminat, mulți români au ieșit la iarbă verde. Grătarele pline de mici și alte bunătăți au sfârâit. Căldura de afară, dar și minivacanța din weekend, a scos românii la relaxare. Din păcate pentru un bărbat din județul Galați lucrurile nu s-au terminat cu bine.

Un weekend cu relaxare, căldură și grătare

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost sărbătorit cu fast de toți românii. Mini vacanța de 1 Mai și Sărbătorile Pascale au scos mii de români la iarbă verde și un grătar. Cu toate astea, autoritățile au anunțat că s-au dat și amenzi în aceste zile, mai ales celor care au încălcat restricțiile.

Autoritățile declarau înainte de weekend că românii nu aveau voie în grupuri mai mari de 6 persoane în spațiile publice. În cazul încălcării acestor restricții, românii au riscat amenzi destul de mari, după cum au anunțat autoritățile.

”Îi avertizăm că nu au dreptul să formeze grupuri mai mari de 6 persoane dacă aparțin din familii diferite. Aceștia riscă o amendă de la 500 la 2500 de lei”, a declara săptîmâna trecută Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Drama unei zile de relaxare în județul Galați

Ca mulți români, și locuitorii din județul Galați au decis să iasă la iarbă verde La fel a făcut și un bărbat care a întins grătarul și a încins micii. Bărbatul de 52 de ani din Aldeşti, judeţul Galaţi, împreună cu rudele sale, au decis să sărbătorească 1 Mai și Paștele cu un grătar în aer liber. Totul a mers așa cum trebuie, până la un moment dat.

Rămas singur în fața mesei pline de bunătăți, bărbatul de 52 de ani din județul Galați, a decis să încerce micii să vadă dacă sunt făcuți. Din păcate pentru acesta, degustatul micilor i-a fost fatal.

Rudele acestuia spun că l-ar fi găsit căzut în casă. Vărul bărbatului relatează că după ce s-a întors în casă cu apa de la puț l-a găsit pe acesta căzut și fără suflare. A sunat imediat la 112, dar medicii ar fi ajuns prea târziu.

”Ei s-au aşezat la masă. Vărul a plecat să aducă apă de la cişmea şi l-a lăsat mâncând. Când s-a întors l-a găsit în curte căzut, inconştient, fără respiraţie. Echipajul medical, care era în localitatea Rădeşti la un pacient, a venit cât de repede a putut.

S-au încercat manevrele de resuscitare. I-a fost scoasă o bucată de mic din gât, însă nu a supravieţuit.”, a declarat dr. Mihai Polinshi, directorul medical al SAJ Galaţi, conform Adevărul.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI