Cum a mers Daniel Buzdugan, luni dimineața, la Radio ZU. Imaginea a devenit virală FOTO

Cum a mers Daniel Buzdugan, luni dimineața, la Radio ZU. Imaginea a devenit virală FOTO
Cum a mers Daniel Buzdugan, luni dimineața, la Radio ZU. Imaginea a devenit virală FOTO

Daniel Buzdugan și-a surprins astăzi fanii. Într-o perioadă în care măsurile s-au relaxat, în ce privește pandemia de coronavirus, Daniel Buzdugan a venit la Radio ZU purtând două măști de protecție pe față.

Daniel Buzdugan a mers la Radio cu două măști pe față

”Nu-i echipă ca Rapidul, nici virus ca…”, iar fanii au completat… versul. ”Ești pe bogăție”, i-au răspuns fanii pe Instagram.

Daniel Buzdugan s-a născut pe data de 23 septembrie 1974, la Iași. Acesta este un actor, prezentator TV, realizator de programe radio. Daniel Buzdugan este căsătorit și are doi copii, pe nume Alexandru și Luca. De asemenea, este cunoscut ca și „omul farselor și al aroganțelor” datorită farselor pe care le face la emisiunea Morning ZU de la Radio ZU.

În anul 2012, Daniel Buzdugan a primit premiul Pentru Cea Mai Bună Voce De Radio la Premiile Online Radar de Media 2012.  Mihai Morar și Daniel Buzdugan au câștigat și premiul pentru Cea Mai Bună Voce de Radio Online Radar de Media în anul 2013.

Poezie pentru coronavirus

În ce privește pandemia de coronavirus, Daniel Buzdugan a creat și niște versuri, în luna martie a acestui an, pe care le-a postat pe Facebook, spre deliciul fanilor săi.

”Și Coronavirus, frate,
E o strategie, poate.
E posibil, un bărbat,
De fapt sa-l fi inventat,
Ca la inceput de an
Începand de la Wuhan,
Sa stea lumea-n carantină
Cheltuieli să nu mai vină”, au fost versurile postate de Daniel Buzdugan, imediat ce am intrat în perioada de carantină.

Acum, că măsurile luate de autorități s-au relaxat, Daniel Buzdugan respectă indicațiile acestora, venind la locul de muncă cu masca de protecție pe față. Menționăm că pe perioada carantinei, emisiunea Forza Zu se anulase din considerente de precauție privind coronavirus. Acesta a fost mesajul postat de Daniel Buzdugan tot pe Instagram, la data de 19 martie 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI