Cum a înșelat-o Ilie Năstase pe Brigitte Pastramă: ‘Umbla cu 3 femei’

Cum a înșelat-o Ilie Năstase pe Brigitte Pastramă: ‘Umbla cu 3 femei’
”Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine”

Printre celebrele soții ale fostului tensiman Ilie Năstase se numără și Brigitte Pastramă. După cinci ani de mariaj cei doi aveau să divorțeze. Dezvăluirile făcute de amândoi, referitor la mariaj, aveau să țină titlurile din presa de cancan. Recent Brigitte Pastramă a decis să vorbească despre acea perioadă, spunând că a fost una foarte grea.

Brigitte Pastramă vorbește despre amantele lui Ilie Năstase

În 2018 Brigitte Pastramă și Ilie Năstase aveau să divorțeze, după cinci ani de stat împăreună. Atât Brigitte Pastramă, cât și Năstase, și-au aruncat cuvinte dure în acea perioadă. Ilie Năstase declara la un moment dat că acest mariaj i-ar fi făcut foarte mult rău.

De cealaltă parte, Brigitte Pastramă a decis recent să vorbească despre amantele lui Ilie Năstase, și nu una, ci trei, conform celor declarate de aceasta. În cadrul reality-show-ului pe care-l are la Antena Stars, alături de soțul ei, Brigitte Pastramă a povestit cum ar fi aflat de cele trei amante pe care Ilie Năstase le avea.

”Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie pe Facebook. Îmi spunea că să-l las pe Ilie în pace, să-și refacă viață, tot felul de mesaje răutăcioase. Și tot atunci niște paparazzi l-au prins cu o gagică, la ea acasă. Ea era la geam în sutien și cu prosopul pe cap și el pleca de la ea. Eu atunci am tăcut din gură și am înghițit orice. Mă gândeam că dacă trebuie să mă operez și costă chimioterapie vreo 200.000 de mii de euro.

Dar când am aflat că nu sunt bolnavă, în momentul în care am venit înapoi am contactat paparazzii ăia. M-am înțeles cu ei să mă ducă acolo unde stă femeia de la care a ieșit el și cu care l-au prins. Am avut tupeul ăsta pentru că eu l-am iubit foarte mult. Nu-l înșelasem timp de șapte ani și nu mai aveam ce să pierd. Și m-am dus peste ea, așa am devenit eu faimoasă. O altă femeie cu care se întâlnea era fosta iubită a lui Florin. I-a și recunoscut lui Florin și a mai fost una. În total au fost trei femei cu care m-a înșelat.”, a spus Brigitte Pastramă în emisiunea sa de la Antena Stars.

”Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine”

Nici Ilie Năstase nu s-a lăsat mai prejos. Invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a vorbit despre perioada căsătoriei cu Brigitte Pastramă. Conform acestuia a fost una din cele mai dure perioade, din care cea mai câștigată a ieșit chiar Brigitte Pastramă.

”Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt…

Un băiat mai tânăr, Jador, Pastramă, Salam, nu înțeleg ce sunt emisiunile astea. Ce câștigă sau ce învață oamenii care se uită la emisiunile alea că eu nu înțeleg. Sunt certuri acolo cu copilul  pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă. Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!”, a spus Ilie Năstase la Kanal D.