27 apr. 2021 | 09:39

Cum a înșelat-o Ilie Năstase pe Brigitte Pastramă: ‘Umbla cu 3 femei’

Monden
Cum a înșelat-o Ilie Năstase pe Brigitte Pastramă: ‘Umbla cu 3 femei’
”Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine”

Printre celebrele soții ale fostului tensiman Ilie Năstase se numără și Brigitte Pastramă. După cinci ani de mariaj cei doi aveau să divorțeze. Dezvăluirile făcute de amândoi, referitor la mariaj, aveau să țină titlurile din presa de cancan. Recent Brigitte Pastramă a decis să vorbească despre acea perioadă, spunând că a fost una foarte grea.

Brigitte Pastramă vorbește despre amantele lui Ilie Năstase

În 2018 Brigitte Pastramă și Ilie Năstase aveau să divorțeze, după cinci ani de stat împăreună. Atât Brigitte Pastramă, cât și Năstase, și-au aruncat cuvinte dure în acea perioadă. Ilie Năstase declara la un moment dat că acest mariaj i-ar fi făcut foarte mult rău.

De cealaltă parte, Brigitte Pastramă a decis recent să vorbească despre amantele lui Ilie Năstase, și nu una, ci trei, conform celor declarate de aceasta. În cadrul reality-show-ului pe care-l are la Antena Stars, alături de soțul ei, Brigitte Pastramă a povestit cum ar fi aflat de cele trei amante pe care Ilie Năstase le avea.

”Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie pe Facebook. Îmi spunea că să-l las pe Ilie în pace, să-și refacă viață, tot felul de mesaje răutăcioase. Și tot atunci niște paparazzi l-au prins cu o gagică, la ea acasă. Ea era la geam în sutien și cu prosopul pe cap și el pleca de la ea. Eu atunci am tăcut din gură și am înghițit orice. Mă gândeam că dacă trebuie să mă operez și costă chimioterapie vreo 200.000 de mii de euro.

Dar când am aflat că nu sunt bolnavă, în momentul în care am venit înapoi am contactat paparazzii ăia. M-am înțeles cu ei să mă ducă acolo unde stă femeia de la care a ieșit el și cu care l-au prins. Am avut tupeul ăsta pentru că eu l-am iubit foarte mult. Nu-l înșelasem timp de șapte ani și nu mai aveam ce să pierd. Și m-am dus peste ea, așa am devenit eu faimoasă. O altă femeie cu care se întâlnea era fosta iubită a lui Florin. I-a și recunoscut lui Florin și a mai fost una. În total au fost trei femei cu care m-a înșelat.”, a spus Brigitte Pastramă în emisiunea sa de la Antena Stars.

”Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine”

Nici Ilie Năstase nu s-a lăsat mai prejos. Invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a vorbit despre perioada căsătoriei cu Brigitte Pastramă. Conform acestuia a fost una din cele mai dure perioade, din care cea mai câștigată a ieșit chiar Brigitte Pastramă.

”Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt…

Un băiat mai tânăr, Jador, Pastramă, Salam, nu înțeleg ce sunt emisiunile astea. Ce câștigă sau ce învață oamenii care se uită la emisiunile alea că eu nu înțeleg. Sunt certuri acolo cu copilul  pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă. Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!”, a spus Ilie Năstase la Kanal D.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Fost ministru cunoscut, lângă o blondă misterioasă. Fermecat de femeia de lângă el
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro