Cum a înșelat-o Ciprian Marica și pe Ilinca Vandici. Dezvăluiri incredibile ale vedetei TV

Ilinca Vandici are o familie frumoasă și se poate declara o femeie împlinită, pe toate planurile. Cu toate acestea, vedeta a ajuns cu greu la viața pe care și-a dorit-o întotdeauna. Înainte, ea a trecut prin relații eșuate și dezamăgiri în dragoste.

Cum a înșelat-o Ciprian Marica și pe Ilinca Vandici

A fost și cazul relației cu Ciprian Marica. Ilinca Vandici a recunoscut că a fost înșelată de fottbalist, acesta fiind și motivul pentru care relația lor a luat sfârșit.

Invitată la podcastul găzduit de Radu Țibulcă, Ilinca Vandici s-a deschis complet și a spus exact ce s-a întâmplat între ea și Maric.

 ”Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu (…) Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa”, a spus Vandici.

Întrebată despre motivul certurilor, prezentatoarea a răspuns extrem de sincer: „Infidelitatea lui”.

 „Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată”, a spus ea.

Ciprian Marica a vrut să o agațe pe Adelina Pestrițu

Ilinca Vandici a dezvăluit că Ciprian Marica a încercat să o cucerească pe Adelina Pestrițu. Nu i-a reușit, pentru că vedeta nici măcar nu i-a răspuns la mesaje. Cu toate acestea, încercarea fotbalistului a ajuns în presă, atunci când Adelina și-a pierdut telefonul mobil.

Nu a fost singura cu care Ciprian Marica a încercat să aibă o aventură. Și Bianca Drăgușanu a primit avansuri din partea fostului iubit al Ilincăi Vandici.

„Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a încercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI