Scene cumplite în Cluj. Doi polițiști i-ar fi rupt mâna unui cerșetor, după care l-ar fi mituit cu 500 de lei ca să nu zică nimic VIDEO

Scene cumplite în Cluj. Doi polițiști i-ar fi rupt mâna unui cerșetor, după care l-ar fi mituit cu 500 de lei ca să nu zică nimic VIDEO
Scene cumplite în Cluj, după ce doi polițiști din Cluj-Napoca i-ar fi rupt mâna unui cerșetor, după care l-ar fi mituit cu 500 de lei ca să nu zică nimic

Un caz grav care a avut loc în Cluj arată comportamentul polițiștilor locali, din subordinea Primăriei Cluj-Napoca. Într-o filmare se poate observa cum doi bărbați, care sunt polițiști locali, plătesc un cerșetor. Cei doi nu încearcă să facă o faptă bună, ci să mușamalizeze un caz grav.

Doi polițiști i-au rupt mâna unui om al străzii

Oamenii legii îi oferă cerșetorului suma de 500 de lei, pentru ca acesta să uite de o posibilă reclamație și un dosar penal care ar putea fi deschis după ce i-a fost ruptă mâna. Totul a avut loc pe peronul Stației CFR Cluj-Napoca.

Cerșetorul ar fi venit în Cluj pentru cu intenția de a cerși. La un moment dat, bărbatul a fost depistat de către doi polițiști locali, îmbrăcați civil, iar mai apoi dus la Sediul Primăriei Cluj din Piața Unirii.

Odată ajunși acolo, oamenii legii l-au lovit pe cerșetor cu un baston de mai multe ori. Din păcate, una dintre lovituri a fost peste mâna dreaptă, care s-a fracturat. Potrivit foaiatransilvană.ro, scena violentă a fost filmată de camerele de supraveghere amplasate în curtea sediului de la Taxe și Impozite Locale.

Atunci când imaginile au fost cerute, șefii de la Poliția Locală Cluj Napoca au declarat că nu există asemenea imagini.

Cerșetorul a fost abandonat la marginea orașului

După incident, bărbatul agresat a fost dus cu duba poliției la una dintre ieșirile din oraș, acolo unde a fost abandonat. Un alt șofer care trecea prin zonă l-a văzut și a stat de vorbă cu el. Așa s-a aflat povestea din care rezultă că a fost bătut de polițiștii locali.

Omul a sunat imediat la 112 și a cerut ajutorul unei ambulanțe, care l-a transportat la UPU Cluj. Conform medicilor, cerșetorul avea mâna ruptă și că a fost victima unei agresiuni. Soția agresorului este asistent medical de profesie și a reușit să afle când va fi externată victima.

Așa că, la momentul ieșirii din spital, cei doi polițiști locali l-au urmărit și au ajuns în stația CFR Cluj. Unul dintre agresori i-a dat suma de 500 de lei pentru a nu depune plângere împotriva lor.

Interesul polițiștilor era acela de a-l pune pe bărbat să semneze cu un acord cum că nu mai are pretenții de la el. În realitate, era vorba despre un acord prin care cerșetorul înțelegea să nu mai depună reclamație împotriva celor doi polițiști locali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI