Cum a încălcat Dana Budeanu legea în 2 spitale din București. A mărturisit chiar cu gura ei

Cum a încălcat Dana Budeanu legea în 2 spitale din București. A mărturisit chiar cu gura ei
Dana Budeanu a încălcat legea în două spitale din București

„Virusul există, dar nu e ‘marele virus ucigaș’. Asta e o prosteală! Ce e aia în 2020 să nu știm despre virus nimic?”, este de părere Dana Budeanu, care s-a făcut remarcată în această perioadă pe rețelele de socializare și nu numai prin dubiile afișate față de ceea ce se petrece cu noul coronavirus, dar mai ales față de măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei.

Dana Budeanu a încălcat legea în 2 spitale din București. Mărturisirile ei, de la Antena 3

De cu seară, creatorul de modă a fost prezent în emisiunea ”Subiectiv”, de la Antena 3, unde a discutat pe larg despre lege, măsuri, pandemie și politică. Criticul a atins și subiectul ”masca”, devoalând că a călcat pragul unor spitale din București fără a avea la purtător acest accesoriu obligatoriu în aceste zile și fără a i se atrage atenția în acest sens.

„Chestiile astea aruncate așa cu „dacă nu poți mască, nu mergi la spital”, ce vorbești, mă? Am fost eu la spital acum două săptămâni, în două spitale din București, fără nicio mască. M-au văzut toți doctorii și nimeni nu a spus nimic. De ce? Pentru că există și oameni cu creier”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

O parte din declarațiile sale

„Asta e nația. Trecem peste orice. Trebuie să trecem, trebuie să înghițim. Am înghițit sute de ani, înghițim și anii ăștia doi-trei. Înghițim și că există măscăricii ăștia în guvern. Haideți să fim true. Asta e realitatea. Ăștia sunt niște măscăriți, nu au făcut nimic în viața lor.

Tu, ca să poți să mă conduci pe mine – eu sunt cetățean, care muncește, plătește taxe, nu are voie să meargă la spital în 2020, că zic doi de la Timișoara că dacă postez pe Facebook că nu crezi în nu știu ce, să nu vin la spital – Toți cetățenii acestei țări plătim taxe ca să mergem la spital, să intrăm cu mască, fără, cum vrei noi, când vrem noi, și toți medicii sunt obligați să ne trateze. Este un drept al nostru.

Chestiile astea aruncate așa cu „dacă nu poți mască, nu mergi la spital”, ce vorbești, mă? Am fost eu la spital acum două săptămâni, în două spitale din București, fără nicio mască. M-au văzut toți doctorii și nimeni nu a spus nimic. De ce? Pentru că există și oameni cu creier.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI