Cum a ieșit testul Monicăi Anghel, după ce a filmat cu Marcel Pavel. Artista a mers urgent la spital

Cum a ieșit testul Monicăi Anghel, după ce a filmat cu Marcel Pavel. Artista a mers urgent la spital
Cum a ieșit testul pentru coronavirus al Monicăi Anghel?

Monica Anghel trăiește clipe grele, după ce s-a aflat că Marcel Pavel are coronavirus. Cei doi au filmat împreună, alături de mai mulți artiști, pentru emisiunea Te Cunosc de Undeva. Cum a ieșit testul solistei?

Monica Anghel și-a făcut testul!

Vestea că Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus a picat ca un trăsnet peste colegii săi de platou. Filmările de la Te Cunosc de Undeva au început în urmă cu puțin timp, așa că artiștii care erau deja de mult pregătiți să-și respecte contractul au revenit în câmpul muncii, pregătiți de noile transformări. Din păcate, cunoscutul cântăreț a fost infectat cu coronavirus și a infectat și alte vedete care au luat contact cu el.

Cosmin Seleși, moderatorul show-ului, a fost confirmat cu coronavirus, la fel ca și Adriana Trandafir, Ozana Barabancea și alte două persoane din cadrul staff-ului tehnic. Monica Anghel s-a temut de cele petrecute, așa că a dat fuga la spital pentru a-și face testul. „Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel, pentru click.ro, înainte cu o zi de aflarea rezultatelor.

Monica Anghel și-a făcut testul! Rezultatul a ieșit negativ. Nu are coronavirus!
Monica Anghel și-a făcut testul! Rezultatul a ieșit negativ. Nu are coronavirus!

Are sau nu coronavirus?

Nu are coronavirus, a fost testată negativ. Este liniștită, însă își face problemele pentru Marcel. În plus, ne-a dezvăluit că îți va face o nouă analiză, pentru siguranța ei”, au dezvăluit surse din preajma Monicăi Anghel, anotează wowbiz.ro.

„Filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva!” sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct”
Antena 1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI