17 dec. 2022 | 13:35

Cum a ieşit Dana Budeanu în oraş. Ţinuta provocatoare a atras toate privirile, nu vrei să ratezi aşa ceva. Foto

Monden
Cum a ieşit Dana Budeanu în oraş. Ţinuta provocatoare a atras toate privirile, nu vrei să ratezi aşa ceva. Foto
Cum a ieşit Dana Budeanu în oraş. Așa ceva nu vrei să ratezi. Ce articole vestimentare a decis să poarte.

Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate personaje din lumea showbiz-ului românesc. Cunoscută pentru verdictele sale pe diverse subiecte, creatoarea de modă își uimește întotdeauna fanii cu aparițiile sale fermecătoare. Ținuta provocatoare pe care a ales să o poarte de această dată a atras toate privirile. Vezi mai jos cum a ieşit Dana Budeanu în oraş.

Dana Budeanu, vedeta momentului

Este aproape imposibil să nu fi auzit despre Dana Budeanu cel puțin o dată. Deși face parte din lumea showbiz-ului românesc de mulți ani, niciodată nu a reprezentat subiectul atenției publice mai mult decât în ultimii trei ani de zile. Cum a ajuns creatoarea de modă celebră, de fapt?

Totul a început la „Vorbește Lumea”, o rubrică specială pe care bruneta o prezenta la canalul PRO TV. Colaborarea dintre vedetă și postul de televiziune amintit nu a durat foarte mult timp, însă. Atunci, Dana Budeanu a început să se implice mai mult în mediul online. Pe rețelele sociale, a devenit foarte activă.

În ultimii trei ani de zile, creatoarea de modă a căpătat popularitate pe internet datorită rubricilor sale controversate. Dana Budeanu este creatoarea „Verdictului”, în care vorbește despre subiectele momentului de pe scena politică, socială și economică. De cele mai multe ori, controversata brunetă adresează critici dure reprezentanților politici.

Celebritatea mai prezintă o rubrică intitulată „Amețitele și Mafioții”, care iese în relief prin comentariile acide pe care le face cu privire la comportamentul, atitudinea și stilul femeilor, respectiv bărbaților. Fosta parteneră de viață a lui Radu Budeanu oferă deseori verdicte și cu privire la alegerile vestimentare ale celebrităților din țara noastră.

Cum a ieşit Dana Budeanu în oraş

Activitatea Danei Budeanu este fie privită extrem de bine de către internauți, fie atacată puternic. Indiferent de situație, creatoarea de modă are curajul de a spune întotdeauna ceea ce gândește. Îndrăzneala sa poate fi remarcată cu ușurință și în articolele vestimentare pe care le creează sau pe care alege să le poarte.

Diva și-a impresionat fanii cu ultima sa apariție. S-a îmbrăcat într-o ținută sexy, florală și a ieșit în oraș. Nu a uitat să imortalizeze momentul, fotografiindu-se și publicând materialul pe pagina sa de Instagram. Dana Budeanu a atras toate privirile cu topul scurt, decoltat, asortat cu o pereche de pantaloni florali.

În mediul online, a făcut pur și simplu senzație. Bruneta știe să își pună în evidență cele mai puternice atuuri fizice, răvășind de nenumărate ori mințile bărbaților. Am putea spune că Dana Budeanu înflorește din toate punctele de vedere.

În altă ordine de idei, creatoarea de modă a lansat, recent, mai multe creații în materie vestimentară. Cele mai noi sunt bazate pe tematici florale. Toate ținutele au stârnit admirația utilizatorilor din mediul online, care s-au grăbit să le aprecieze. Rochiile vedetei se vând la prețuri ce variază între 600 și 4.500 de lei, potrivit site-ului vestimentar pe care îl deține.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Ungaria A RECUNOSCUT, în sfârșit. Vestea cea mare a venit direct de la Budapesta: DIN PĂCATE...
Capital.ro
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!”
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSII de 10 ORI mai MARI! Mulți români le pot OBȚINE
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro