Cum a găsit un bărbat 2,45 miliarde de dolari în cont. Ce a făcut banca este uluitor

Cum a găsit un bărbat 2,45 miliarde de dolari în cont. Ce a făcut banca este uluitor
Cum a găsit un bărbat 2,45 miliarde de dolari în cont. Ce a făcut banca este uluitor

Unui american era să-i stea inima în loc după ce și-a deschis aplicxația bancară de pe telefon și a văzut ce sumă avea în cont. Bărbatul, client al Bank of America din Massachusetts a descoperit zilele trecute, când și-a deschis aplicația că are în cont nu mai puțin de 2,45 de miliarde de dolari.

Cum a descoperit un bărbat 2,45 miliarde de dolari în contul său. Ce a făcut banca este uimit.or

Un bărbat din Massachusetts, SUA, era să pice jos când a vrut să vadă câți bani are în cont. Americanul a rămas blocat când și-a deschis aplicația bancară de pe telefon și a constatat că are în cont nici mai mult nici mai puțin de 2,45 miliarde de dolari.

Inițial, clientul Bank of america, Blaise Aguirre, și-a dat seama că este vorba despre o greșeală și că banca o va remedia în scurt timp. De asemenea, bărbatul nu a încercat să facă vreo retragere. Nici nu ar fi reușit de altfel. Întrucât bărbatul și-a controlat contul din nou iar suma enormă se afla tot acolo,  s-a adresat managerului băncii pentru a întreba despre uriașa sumă misterioasă care apare atât pe web, cât şi pe aplicaţia mobilă a telefonului său. ”A fost o eroare de afişare şi nimic mai mult. A fost deja corectată“, a declarat Bill Halldin, purtătorul de cuvânt al Bank of America.

Incidentul a fost provocat de Bank of America
Incidentul a fost provocat de Bank of America

Tranzacțiile mai mari de 10000 de euro, raportate

Pe de altă parte, în România tranzacțiile mai mari de 10000 de euro sunt raportate, ca măsură împotriva spălării banilor. „Pentru a se afla efectiv care este persoana din spatele unei tranzacţii, ea este numită beneficiar real.

Pentru că, deşi societatea este pe numele unei alte persoane, totuşi accesul la conturile unei societăţi la finanţări se fac prin altă persoană care, de multe ori se întâmplă să fie un interpus, iar fondurile respective să fie folosite în activităţi ilicite”, a declarat Florin Dobre, expert contabil.