Cum a fost văzută Inna pe străzile din Thailanda. Imaginile cu artista în vacanță fac furori

de: Andreea Vînătoru
24 01. 2024

Inna a plecat iar în vacanță! După ce la începutul lunii ianuarie s-a relaxat în Egipt, de data aceasta, solista de 37 de ani i-a spus pe jar pe fani cu noile fotografii din Thailanda. Ca deobicei, ea s-a pozat în cele mai îndrăznețe ipostaze.

Cum s-a fotografiat artista în vacanța din Thailanda

În prezent, Inna se relaxează în Thailanda, alături de iubitul ei, Deliric. Deși se află departe, solista nu a uitat de fanii ei, pe care i-a încântat cu o apariție senzuală.

Aceasta s-a fotografiat într-un costum de baie negru, extrem de decupat, în timp ce se afla pe plajă, spre încântarea tuturor. Cum era de așteptat, Inna a primit numeroase comentarii din partea internauților, cei mai mulți complimentând-o pentru felul în care arată.

„Ești atât de fierbinte” / „Arăți fabulos”/ „Ești superbă, iubita”/ „De dezbraci din ce în ce mai mult”/ „Mai pune ceva pe tine, nu pare așa cald afară”/ „Nu-mi pot lua ochii de la tine”, au fost doar o parte dintre comentariile fanilor la fotografiile Innei.

Inna arată fantastic la 37 de ani. sursa foto: instagram

Cu toate acestea, au fost și câțiva internauți care au criticat-o: „Îmi pare rău, dar cineva trebuie să îți zică adevărul, nu ești frumoasă, ești prea îmbătrânită.”

S-a pozat și topless

Deși are 37 de ani, Inna se poate mândri cu o siluetă de invidiat și de multe ori apare în ținute sexy. În vacanță, ea nu ezită să se fotografieze în costum de baie.

Așadar, în vacanța din Thailanda, Innanu s-a sfiit să apară topless, acoperindu-și sânii cu mâinile. De altfel, nu este pentru prima dată când cântăreața pozează provocator. De această dată, nu a purtat niciun costum de baie, ci doar o lenjerie intimă.

Citește și: Ce avere are Inna după 15 ani de muzică. Doar o vilă costă un milion de euro

Solista a fost cerută în căsătorie