Cum a fost umilită Bianca Drăgușanu de părinții lui Gabi Bădălău. S-au aflat toate detaliile

Cum a fost umilită Bianca Drăgușanu de părinții lui Gabi Bădălău. S-au aflat toate detaliile
Probleme pentru Bianca Drăgușanu. Ce i-au făcut părinții lui Gabi Bădălău

Situația a luat o turnură neașteptată în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău! Blondina a lipsit cu desăvârșire de la un eveniment important din viața partenerului său, iar abia acum s-a aflat motivul. Se pare că totul are legătură cu părinții afaceristului.

Lovitură dură pentru Bianca Drăgușanu. Ce a pățit blondina

Ziua de naștere a lui Gabi Bădălău a venit cu multe probleme pentru relația lui cu Bianca Drăgușanu. Blondina i-a făcut declarații de dragoste partenerului său în mediul online, dar nimeni nu se aștepta ca acesta să se afișeze cu o altă femeie la evenimentul important.

Gabi Bădălău a fost răsfățat de ziua lui. Afaceristul a împlinit 34 de ani, iar familia, dar și prietenii, au organizat o petrecere de pomină pentru ca acesta să se distreze toată noaptea. Totuși, marea absentă de la eveniment a fost chiar Bianca Drăgușanu, spre surprinderea tuturor.

Ce se întâmplă între Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, de fapt

Mulți se așteptau ca Gabi Bădălău să se afișeze alături de Bianca Drăgușanu la petrecerea dată în cinstea zilei sale de naștere, dar blondina nu a fost văzută printre invitați, chiar dacă afaceristul a fost sărbătorit de aceasta pe rețelele de socializare prin poze și o declarație frumoasă de dragoste.

Cei doi ar fi avut mai multe certuri în ziua respectivă, ținând cont că Bianca Drăgușanu a fost lăsată acasă. Vedeta și-ar fi dorit să termine relația dacă nu ar fi participat la petrecere, așa că Gabi Bădălău a primit un ultimatum de la iubita lui, potrivit Cancan.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți, mai ales pentru că, potrivit unor speculații, Gabi Bădălău a apărut la brațul unei alte domnișoare, alături de care s-a distrat până în zori. Evenimentul a avut loc în Bolintin Vale.

Bianca Drăgușanu, marea absentă de la ziua de naștere a lui Gabi Bădălău. Care este motivul

În respectivul loc, părinții lui Gabi Bădălău au deschis un salon de evenimente, așa că i-au organizat afaceristului o petrecere minunată. Totuși, ținând cont că ei au fost prezenți, Bianca Drăgușanu nu a participat la ziua de naștere a partenerului său.

De asemenea, se pare că părinții lui Gabi Bădălău o îndrăgesc pe domnișoara care s-a distrat alături de afacerist toată noaptea, astfel că Bianca Drăgușanu a mai primit o lovitură dură, pe lângă faptul că nu a putut să participe la eveniment pentru a sta alături de iubitul său cu această ocazie specială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI