Ce cadou a primit Ileana Lazariuc de Valentine’s Day. Ion Ion Țiriac a fost primul care a reacționat

Ce cadou a primit Ileana Lazariuc de Valentine’s Day. Ion Ion Țiriac a fost primul care a reacționat

De Ziua Îndrăgostiților, Ileana Lazariuc a primit un cadou spectaculos, cu care vedeta s-a lăudat pe rețelele sociale. Fosta soție a lui Ion Ion Țiriac a încărcat câteva fotografii pe contul de Instagram, dezvăluind astfel persoana care i-a făcut darul cu prilejul zilei în care este celebrată iubirea. Primul care a reacționat a fost chiar fostul partener. Află în continuare ce a spus bărbatul.

Ce cadou a primit Ileana Lazariuc de Valentine’s Day

Ziua Îndrăgostiților a surprins-o pe Ileana Lazariuc cu un cadou spectaculos, pe care vedeta l-a arătat pe rețelele socliale, în ciuda faptului că este o prezență destul de discretă în mediul online. Așa se face că bruneta a împărtășit cu fanii surpriza ei de „Valentine’s Day“, făcându-l cunoscut și pe „vinovat“. Sau mai bine zis „vinovați“.

Cadoul deosebit pe care l-a primit vedeta, care i-a pus un zâmbet pe față pe 14 februarie, a venit din partea unor persoane foarte speciale pentru ea. Vorbim despre un spectaculos buchet de flori mov și roz. Bucuria i-a fost împărtășită de internauți, care nu s-au reținut de la comentarii.

Potrivit spuselor fostei partenere a lui Ion Ion Țiriac, anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților, aceasta nu a avut unul, ci doi „Valentini“, și anume cei doi băieți ai săi, Alex și Nicholas, care i-au dăruit frumosul buchet. Astfel, fanii vedetei au aflat de relația extraordinară dintre cei trei.

În fotografiile încărcate pe Instagram Ileana Lazariuc le-a dat tag celor doi băieți ai ei, iar în semn de mulțumire le-a făcut și o declarație ca de la mamă la fii.

Citește și: Din ce a ajuns să facă bani Ileana Lazariuc după divorţul de Ion Ion Ţiriac: „Ideea a pornit din dressingul meu“

Ion Ion Țiriac a fost primul care a reacționat

Mai mult, actrița a încărcat o fotografie cu băiatul mai mare, pe care l-a numit „Valentinul“ ei.

„Mulțumesc. Vă iubesc!“, este mesajul transmis de Ileana fiilor ei, în dreptul imaginii cu buchetul primit de „Valentine’s Day“.

Cei doi fii ai săi sunt rezultați din căsnicia cu pe care a avut-o cu Ion Ion Țiriac, cunoscut și ca Ion Alexandru Țiriac. Iar pentru că tot am adus vorba despre el, merită menționat că bărbatul a fost primul care a reacționat la postarea fostei partenere.

Acesta a share-uit poza cu buchetul de flori pe care l-a primit actrița de la băieții ei, alături de următorul mesaj: „Ce copii bine intenționați avem“.